- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igen OMAP van benne,pontosan és én sem tudom ez most jó-e nekem vagy nem.
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost. -
rtom
senior tag
"mondjuk az erőviszonyok számomra nem egyértelműek"
Számomra sem, így már többször is kerestem ARM-benchmark-okat, sajna nem sok sikerrel, egyedül a Tegra2-t hasonlítgatták össze pár régebbi procival, ami nekem semmit sem mondott, szal ha valaki tud ilyet, akkor dobhanta linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
Dr.NX