Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igen OMAP van benne,pontosan és én sem tudom ez most jó-e nekem vagy nem.
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
Dr.NX