- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Töltőt most már egyértelmű hogy kell vennem!
De akkor még 1x kell velük beszélnem chaten (legalább ragad rám minimális angol tudás),hogy mi van ha lejár az RMA szám. Mert ugye lefog mert a töltő 2 hét mire ideér meg mire innen kimegy.Ezt a rendszerfrissitést már bocs de felejtsétek már el HALOTT AZ AKSI nem segítene semmit. Ez kb olyan hogy egy autó motorja gatter és akkor a javaslat cseréld ki az ablaktörlőn a gumikat! Fölöslegesen nem túráztatom magam így is elég izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hónap a géppel kapcsolatban.
Max kuka az egész gép azt olyan mintha nyaraltam volna egyet és rendelek kintről Google nexust.
-
hevizms
addikt
"én a helyedben ujrahuznám a rendszert"
Ezt már javasoltam neki kétszer is,de inkább küszködik a visszaküldéssel.
Pedig saját tapasztalatból mondom,könnyen lehet hogy segitene a dolgon,legalábis az én tabletem a halálból jött vissza,ráadásul úgy hogy 3-szor kellett próbálkoznom,mire jó lett,viszont azóta is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest