Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa
üzenetére
Ezt nem néztem, csak láttam hogy ott van.
Van valaki aki Kmét v Szentesen lakik és xtab-100s tulaj? Ha igen és lenne kis ideje dobjon pm-et, megnézném pár perc erejéig
Transformert akarok venni, de ha az nem jön össze az xtab is jó lehet ha kinőtte kezdeti gyerekproblémáit, ára eléggé karcsú lett mióta néztem.szerk: Vagy akkor már lehet 100is-t kéne venni. Gyorsan ránéztem a specekre, 1GB ram, tehát dupla mint az s-nél, viszont cpu A9 helyett A8? Ez mennyire van negatív hatással a teljesítményre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Jövedelem
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Transformert akarok venni, de ha az nem jön össze az xtab is jó lehet ha kinőtte kezdeti gyerekproblémáit, ára eléggé karcsú lett mióta néztem.
Amúgy fólia nélkül használom, karctalan(amennyire tudom
)
Dr.NX