Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Lézervágás, gravírozás
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&B
csendes tag
majd meglátjuk hogy alakul
, hallottam már olyat is aki csomagküldővel rendelt és csak az 50dollár után kellett áfát+vámot fizetnie
csak annyit mondtak, a DHL ami felejtős, mert ott még meg is kavarják a sz*rt..amúgy bele van kalkulálva az a +10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország,-de azért így is megéri,-vaterán meg itt-ott 45-50e-t kérnek érte.-továbbmenve pedig nincs kedvem 20napot, vagy akár hónapokat várni..,aztán ha nincs szerencsém ugyan így megvámolják
OFF az OFFBAN:
(számomra mondjuk ez az egész olyan kérdés mint pl a gázlopás...az állam sír hogy lopják a gázt..és ezért még jobban ráemel..persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni..máskülönben a többségnek esze ágában sem lenne...szóval kapják be)
na de nem nyavajgok itt tovább, vállaltam, aztán lesz ami lesz..majd megírom hogy jártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, hallottam már olyat is aki csomagküldővel rendelt és csak az 50dollár után kellett áfát+vámot fizetnie
Dr.NX