-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
kelzsoca #12304 üzenetére
Ezzel a mondattal győzött meg édesanyám ~2 éve, hogy vegyek egy nokia 5800-t. Életem legszarabb mobilja volt. Előtte mindegyik mobilommal elégedett voltam. Én úgy vagyok vele, hogy tudni fogod, hogy melyiket kell venned, de ha azt kérdezed, hogy érdemes-e most venni, vagy csak pár hónap múlva, akkor neked nincs rá szükséged.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kelzsoca #12304 üzenetére
Azért nem mindegy mire.. Ez meg egy kialakuló piac, és a hw-ek is gyorsan változnak. Ha valakinek a gördülékenység fontos, fel éve meg jo ha vart. Még egy böngészéshez is. Ma mar? Bőven jó. Több magossal meg jobb lesz, minden, a többi is olcsóbb lesz. Gyorsan változik meg, de nem sokáig. Azért nem fog ez végtelenségig így menni. TVknél is megvolt ez, de igencsak bezuhant kb tavaly. Úgy 2 éve nem érzem azt hogy de kar hogy nem vártam meg egy picit. Nem úgy ha 4-5 éve vettem volna. Majd jöhet az oled, vagy valami más, de az már más téma..
Szerintem ha nem fontos meg érdemes várni. De lehet fel/egy éven belül mar annyira nem is lesz mire mert bőven izmos/nagytudású cuccot lehet venni addigra mar jó áron amit mar nem cserél le az ember pár hónap múlva, mert nem elég, nem tud valamit.
Legalábbis én így gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest