- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Wayteq xPAD-70 unboxing & hand -on videjó a Speedshop jóvoltából
-
tjb007
nagyúr
Wayteq -től megérdeklődtem, hogy mi a heklyzet xPAD ügyben:
"A termék beszállítás, vámolási eljárás alatt van. Napokon belül a kereskedőkhöz kerülhet."
Okosabb nem lettem, nagyon úgy néz ki, hogy harmincadika előtt nem lesz tabletem (pedig addigra már kéne).
-
tjb007
nagyúr
Csupán érdekesség, lehet, hogy már találkoztak egyesek vele.
Elég hülye elnevezése van mivel ez nem set-top box (bár tévét lehet a neten keresztül is nézni) hanem inkább médialejátszó, net box. -
tjb007
nagyúr
Jó neked.
Egyes Defy tulajoknak is van már karc a kijelzőjén, a múltkor látott Sonim -ról nem is beszélve aminek a kijelzőjén nem is karc hanem vájat volt, hogy hogyan sikerült ezt produkálni az máig rejtély.
Karc nálam sincs pedig eddig még egy karcálló "üveggel" ellátott telefonom sem volt, egyrészt mert általában fólia van rajta, másrészt én tokban hordom és nem a zsebemben. Persze minél jobban vigyáz rá az ember annál nagyobb az esélye, hogy történik vele valami.Amiket nagyon fenyeget a karcosodás azok a rezisztív kijelzők, azokat is akkor ha stylus -szal vannak használva. Múltkor át kellett vennem egy csomagot, a futár elővette a PDA -t, hogy írjam alá, na annak a kijelzője szabályosan fehérre volt karcolva.
-
tjb007
nagyúr
Amelyik jobban tetszik.
A vas megegyezik, a Transformer -nek IPS kijelzője van plusz ott van a billentyűzet-dokkoló hozzá, az A500 -nak meg szép borítása van (emitt egy kicsit nehezebb is mint a Transformer).(#4605) aag
"emiatt nem fogom eldobni a gyűjteményemet!"
Én meg a tévémet
-
tjb007
nagyúr
& gipsztigris
Röviden: a Cortex-A9 újabb és jobb processzor, akár 2GHz -ig (és fölé) skálázható, kevesebbet is fogyaszt mint az A8, nagyobb az első és másodszintű gyorsítótár stb. stb.
Amúgy ezt a két garanciát honnan szedted ? Csak azért kérdezem mert az összes forgalmazó 1 év garanciát ad mellé.
Félreértés ne essék, senkit sem szeretnék semmire sem rábeszélni, mindenki azt vesz amit akar
-
tjb007
nagyúr
válasz
gipsztigris #4546 üzenetére
Az már a te bajod (hogy nem ismered a processzorokat)
"És a 3D-s gyorsítást sem nagyon látom a leírásban."
Nagyon szépen, láthatóan le van írva, hogy Mali-400 GPU.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gipsztigris #4544 üzenetére
Itt van 50.000 forint alatt egy ütősebb hardverrel, igaz erre csak 1 év garancia van.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
megalover #4378 üzenetére
Helyileg is ott lakozik.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
A két processzor ég és föld.
Az Alcor -ban egy ARMv5 -ös processzor van míg a Wayteq -ben egy ARMv7 -es. A kettő között egy hatalmas "evolúciós szakadék" van. Én a helyedben nem gondolkodnék az Alcor -on (ha csak nem 15.000 forintért adják mert többet nem nagyon ér).
A lényeg, hogy az Alcor hardvere egy lepkefing a Wayteq xPAD-70 -hez képest. -
tjb007
nagyúr
Te nem hallottál még a fénypostáról ?
Amúgy a Magyar Királyi Posta is elviszi neked 2000 Ft -ért elméletben, gyakorlatban már nem biztos, hogy engedni is fogják levélként feladni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
nextman #3699 üzenetére
131.500 forint vagy egy kicsivel többért az Extreme Digital -nál.
-
tjb007
nagyúr
válasz
greenisland1 #2696 üzenetére
Rosszul tudod, már a legelső iPhone kijelzője is kapacitív volt.
-
tjb007
nagyúr
Lényegtelen, hogy mivel és milyen formában jön. Trükközni sem érdemes az értékkel, ha bekérik a számlát akkor úgyis mindenre fény derül. Ha szerencséd van akkor egy fillér plusz költség nélkül megúszod ha meg nem akkor fizetned kell, a vámos(ok) kedvétől függ az egész.
150 euró értékig nincs vám, 22 eurótól pedig hazai áfát kell fizetni. -
tjb007
nagyúr
Egy újabb versenyző az olcsó tabletek piacán.
-
tjb007
nagyúr
Nem vagyok hasra esve tőle.
2400 Ft -tal (Edigital árához képest) kerül kevesebbe az Alcor -hoz képest de ezt leszámítva szinte egy és ugyanaz a kettő.
Ugyanaz a processzor (RockChip 2818), 99% -os valószínűséggel ugyanannyi a RAM, amiben "jobb" az a ROM mérete.
Ettől függetlenül valószínűleg a Prestigio -t választanám mert jóval pofásabb, igaz, a support -tal nem tudom mi helyzet.
(A 7070 -es és a 7100 -as nagyon jól néz ki, gondolom ezek árban is jóval többe kerülnek). -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
A Rockchip -es tabletek milyennek számítanak ?
Azt tudom, hogy a kínai PMP -kben az egyik legjobbak.
Konkrétan az Alcor e-Pad -ról lenne szó. Aránylag olcsó, amire nekem kell (ebook, PMP + néha internet) arra elég is lenne. -
tjb007
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1637 üzenetére
"nap, mint nap olvasom az anyázásokat holland, francia, jenki forumozoktól"
Ez aztán a hiteles forrás
Részemről a téma lezárva.
-
tjb007
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1624 üzenetére
Ezek szerint akkor ők a hülyék, hazugok stb.
Miért nem írsz akkor inkább te ilyen piackutatásokat ? Elég jól meggazdagodhatnál vele. -
tjb007
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1592 üzenetére
Ez a hatalmas baromságot honnan szedted ?
Egy iPod Nano anyagköltsége kb. $50. -
tjb007
nagyúr
válasz
upszilon #1584 üzenetére
Nem, csak most találtam ki
A februári becslések elég pontosak voltak, nem sokat tévedtek. -
tjb007
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1579 üzenetére
$205 a Tab anyagköltsége + $10 a gyártási költség.
Az 16GB -os, 3G -s iPad gyártási költsége $264. Csak, hogy legyen mihez viszonyítani. -
tjb007
nagyúr
Alcor e-Pad -hoz volt már valakinek szerencséje ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
upszilon #806 üzenetére
"Azért abban van valami, hogyha feljelent a szomszéd, és kijön a vám-hatóság és lefoglalják, mert illegális, akkor mivan?"
Ne haragudj de ezen csak röhögni tudok
Mi alapján jelentene fel téged a szomszéd és mivel bizonyítaná ?
Ne legyünk már ennyire naivak.
A VPOP meg ezért nem fog házhoz menni.
Az, hogy neked nem kellett semmit sem fizetned a holmid után nem a te hibád. Ha meg ennyire paranoiás vagy akkor hívd fel a vámhivatalt és mond azt, hogy szeretnél ÁFÁ -t + vámot fizetni mert a csúnya, hanyag kollégájuk elfelejtette kifizettetni veled. -
tjb007
nagyúr
Új, igaz nem Androidos nettábla elég jó áron. Hátha valakit érdekel
[link]
[link]
[link]Ára $559.99, ITT megvásárolható.
Képek linkesítve, máskor ekkora képet ne illessz be.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Tőzsde és gazdaság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest