Hirdetés
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
timeline
üzenetére
Azért abban van valami, hogyha feljelent a szomszéd, és kijön a vám-hatóság és lefoglalják, mert illegális, akkor mivan? Én szeretnék legális lenni, amennyire csak lehet.
Egyébként pedig a karóráknál is ezt történik. A sárkányos paiacon és a Teszveszen a mai napig lehet legálisan replika órát vásárolni. A kutya nem törődik vele. Most akkor én azon izguljak, ahogy a kb 480-féle táblagép közül az enyémen pont olyan ívű a saroklekerekítés mit az Apple tábláján? Vagy az a kis négyszögletesített kör lenne éppen a jogtalanságra hajazó hasonlatosság azonosító tárgya? Ugyan kérem, hiszen a legtöbb kínain már nincsen ilyesmi. Szóval én emiatt valahogy nem-igazán tudnék idegeskedni. A tömegek is így vannak ezzel. Ömlik be az országba a képkeretnek álcázott tablet. Ez a valóság. A fantázia pedig a fantázia kategória. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo TAB M11 tablet
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX