Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
AxBattler #44966 üzenetére
Na ja, csak a T100 mellé nem jár Xbox, amit akár el is lehet adni, így akár mindennel együtt (tok, kártya stb.) 75-80e forintra is ki lehet hozni a tablet végösszegét, ami a 64GB-os T100 120e forintos árához képest 40e forintnyi különbség.
Persze -mint ahogyan írtad is- méretileg az már más kategória, így akinek a 8 hüvelyk kicsi, annak felesleges is ezen az ajánlaton gondolkodnia. -
De, csak későn írtam...
Test Lenovo Miix 2 8 Tablet
Jó kis gép, de ha venni akar az ember hozzá billentyűzetes tokot, és a 32GB memóriát is bővíteni szeretné, akkor árban ugyanott vagyunk, mint egy 64GB-os Asus T100. Persze az 10"-os, más kategória. -
GRaul
őstag
es ezen a lenovo tabon teljes erteku windows van? vagy rt?
Illetve ugyan az a proci van ebbe mint az Asus T100ba? [link]
koszi
Udv Misi -
Toshiba Encore-ról van vkinek infója, mikor jön hozzánk?
Amazonon fönn van a 32GB-os változat 300 dodóért, ami nálunk ugye 300 ojró, vagyis úgy 90k HUF. Ami korrekt árnak mondható, ha hozzávesszük a 64GB-os változat felárát, meg egy BT-billentyűzetes bőrtokot, akkor az Asus T100-as ársávjában vagyunk. Fincsi. -
Ace owner
addikt
válasz
albinolynx #44503 üzenetére
t100 kik neked. En is azt vettem volna de sajna csak xtab79-re futja idén.
-
tjb007
nagyúr
válasz
koxos:8] #44497 üzenetére
Igen, ennyiért ez a legjobb, ami elérhető.
(#44498) supreme7
Nincs ilyen lista.
Meg kell nézni minden egyes modellnél a kompatibilitási listát, már persze ha rendelkezésre áll ilyen.(#44502) Hege1234
Nem tudod megváltoztatni.
(#44503) albinolynx
A 8 hüvelykesek közül a Dell Venue 8 Pro az, amit sokan dicsérnek.
A 10 hüvelyk és efölöttiek már egy kicsit bonyolultabb történet, azok már többféle processzorral vannak szerelve, így azt áruk is elég széles skálán mozog, de az általad leírtakra egy ASUS Transformer Book T100 (amiről bővebben ITT tudsz olvasni) tökélesen megfelelne. -
tjb007
nagyúr
válasz
krisztyann #44055 üzenetére
Android vonalon az ASUS Transformer Pad TF701T, Windows 8 vonalon pedig az ASUS Transformer Book T100.
-
Ace owner
addikt
Lenne par Kérdésem az asus t100rol. Először is lehet hozzá kapcsolni nyomtatót,egeret meg mindent akar usb hubbal? Továbbá lehetne telefont is romolni? Játékok mennyire futnak, gta San andreas szintű Játékok mar nem mennek el? Esetleg minecraft? Nagyon gondolkozom rajta hogy a döglött laptopot egy ilyennel valtsam ki. Úgyis kell tab is es akkor a 110ropi mar nem olyan sok..
-
mouzrr
őstag
Sajna nem tudtam még mindig dönteni. Az ár is nagyon számít, de ha megérné akkor később venném meg, csak nem tudom melyiket. Nagyon tetszik a Venue 8 pro is, meg a Transformers T100 is. Néztem az új Lenovo Yoga-kat is, de eszméletlen nagy az áruk. Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok még mutatni pár hasonló Win8 tabot,hydridet? Köszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz
schulc99 #43558 üzenetére
Mivel maximum 35 ezer forint lehet darabja, játékra is kell, és még fehérnek is kell lennie, ezért csak a fehér színű Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 jöhet szóba.
A WayteQ is nyugodtan megvehető, de játékra nem kifejezetten ajánlott, filmnézésre viszont tökéletes. A 70qci és a 700qci között amúgy annyi a különbség, hogy utóbbin már a 4.2-es Jelly Bean van, a hátlapi kamera 2 helyett 3 megapixeles, az előlapi kamera 2 helyett VGA felbontású, valamit vékonyabb és hosszabb is 2 tizedmilliméterrel.(#43559)Ace owner
November 29
(#43560) mouzrr
ASUS Transformer Book T100
-
karandip
tag
Asus transformer t100-at honnan tudok beszerezni? Sehol nem találtam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
karandip #43419 üzenetére
Az ilyen WoW és Diablo kaliberű játékok úgy ahogy elfutnak egy Bay Trailes modellen is, de az Injustice és Darksisderhez hasonlóakhoz már jóval komolyabb kell, amit 200e forintért biztosan nem fogsz megkapni.
Ha ezekről le tudsz mondani, akkor tökéletes választás lehet az ASUS Transformer Book T100 vagy a Dell Venue 11 Pro is.(#43422) bedohazi
Firmware szinten hiányzik az AC3 licenc, azért van az periodikus sistergés.
(#43421) Palapo
A Wi-Fi only verzióba értelem szerűen nem lehet SIM kártyát rakni, így telefonálni/SMS-t küldeni/videotelefonálni/mobilnetezni sem lehet vele.
A 3G-s verzióval viszont mindegyiket leget, persze csak ha egy olyan SIM kártyát raksz bele, amihez hangalapú előfizetés is tartozik.(#43423) Ace owner
Azon elég nehezen fog elfutni gy Injustice.
A 79qci-hez pedig az univerzálisokon kívül létezik még egy gyári tok is: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #43359 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF701T, plusz ott van még az ASUS Transformer Book T100 is, ha a Windows 8 nem számít kizáró oknak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ProdyGee #42772 üzenetére
A; Jó, de ha elég a Full HD felbontás is, akkor ott van az ASUS MeMO Pad FHD 10 is.
--------------------------------------------------------------------------
B; ASUS Transformer Pad TF701T (billentyűzet nélkül), ASUS Transformer Book T100 (Windows 8!, billentyűzettel van anélkül), Apple iPad Air 16GB
-------------------------------------------------------------------------
C; ASUS Transformer Pad TF701T (billentyűzettel) Apple iPad Air 32GB, Sony Xperia Tablet Z, HP Slatebook X2 (billentyűzettel), Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition,(#42773) sussa
WayteQ xTAB-700qci, Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
(#42774) billyjack
Az a helyzet, hogy 10 hüvelykes beépített DVB-T tuneres tablet nem kapható, de szerencsére megoldható dolog.
Léteznek micro USB porton a tablethez csatlakoztatható univerzális DVB-T vevők, amikkel bármelyik tableten nézhetővé válnak az ingyenes digitális földfelszíni sugárzású adások. Ezeket például itt is meg tudod vásárolni: [link], [link]
Már csak egy beépített GPS vevővel rendelkező 10 hüvelykes tabletet kéne nézni, amiből nem túl nagy a kínálat az alsóbb szegmensben, szóval én azt mondom, hogy ez pedig legyen az ASUS MeMO Pad HD 10 (ME102A).(#42777) zsebeb
A Samsung ATIV Smart PC Pro 700T elég profi lesz szerintem számodra is.
(#42778) mm89
Ebben az árkategóriában ezek ajánlottak: WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Alcor Zest Q813i, első generációs refurbished Nexus 7 (16GB, 32GB-os 50+2e forintért van), Asus MeMO Pad HD 7
(#42783) AsusBoy
Ennyiből csak egy ipari hulladék kategóriájú DPS Dream 9-re futná, de azt még az ellenségemnek sem kívánnám.
-
tjb007
nagyúr
-
válasz
atteszveszpr #42519 üzenetére
Ha jó az uzemideje akkor asus t100, mert az teljes értékű tábla pc. Ha nem is fhd, de a tudása kárpótol ..
-
keszo
őstag
válasz
atteszveszpr #42519 üzenetére
Transformer Book T100 110.000ft-ért
-
atteszveszpr
csendes tag
szeretnék én is egy 10-es tabletet de nem tudok dönteni igazából, ezért kérem a segítségeteket
3 androidoson gondolkodom, ár szerint sorrendben
Asus MEMO pad FHD
Sony Tablet Z
Asus Transformer TF701Tahogy nézem sebességben is ez a sorrend
amire használnám, filmnézés, net, e-mail, kocsiban a gyerekek játszhatnának vele, utazáskor vinném magammal
+ most bejött az Asus új Win8.1-se-a is (Transformer Book T100), de ez nem FHDmit választanástok ár/érték arányban illetve mi jöhetne még szóba? (100e nettó környékén)
-
bpmcwap
senior tag
Kicsit szörfölve a keleti webshopokban egy Window T10 es tabra gondoltam, ha csak nincs ellene kifogása valakinek.
Tudtok róla valamit? A video alapján az árát biztos megéri szvsz.... -
tjb007
nagyúr
válasz
Sanyabá #42174 üzenetére
Ha csak 10 hüvelykesben gondolkodsz, akkor nincsen.
(#42180) mike1334
A három közül kettő (Tablet S, P5110) tavalyi modell, szóval hivatalos szoftverfrissítés ezekre már nemigen fog érkezni. A MeMO Pad Smart 10 idei modell, itt még megvan az esély a frissítésre, de hármójuk közül ennek van a legkisebb akkuja, szóval ez bírja legkevésbé az igénybevételt.
Ha csak ez a három jöhet szóba, akkor el kell dönteni, hogy mi a fontosabb.(#42184) _ghiottone
Ha nem zavar az, hogy noname, és ebből fakadóan valószínűleg frissítéseket sohasem fog kapni, akkor igen, jó választás lehet.
A RK3066 meg még mindig erősebb a 3168-nál.(#42194) motoflug
7": Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, Alcatel Tab 7 HD
8": Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Alcatel Tab 8 HD, WayteQ xTAB-79qci, Alcor Zest Q813iMivel nem írtál maximum összeget, ezért csak 50e forintig néztem.
(#42198) Ace owner
A 32GB-os ASUS Transformer Book T100 billentyűzettel együtt például 110e forintba fog kerülni, de a 8 hüvelykesek ennél várhatóan olcsóbbak lesznek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gregorg #42168 üzenetére
Magyarországon maradva talán a legolcsóbb új Windows 8/8.1-es tabletek is 100 ezerbe kerülnek majd. Pár hét és jön a Tranformer Pad T100, dokkolóval 110 ezerért, ez pillanatnyilag talán a legolcsóbb. Talán olcsóbb modellek az Acer Iconia W3/W4, Lenovo Miix 8, Dell Venue 8 pro lehet, de ezek egyike sincs piacon itthon.
A kínaiak is elkezdtek forgalmazni egy-két windows 8-as tabletet, de igazából ahogy nézem azok sem olcsóbbak.
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Tud valaki arról több infót, hogy az elvileg október folyamán megjelenő Asus T100 Bay Trail Atomos tablet mikor kerül nálunk piacra?
-
danih
veterán
válasz
Daniel Alves #41351 üzenetére
Ha nagyon kell az x86, akkor érdemes, várd ki a Bay Trail megoldásokat (Asus Transformer T100, Toshiba Encore, Lenovo Miix 8, Dell Venue 8, Acer és HP cuccai amik nem jutnak az eszembe, stb)
-
krepair
csendes tag
Sziasztok. Van egy dilemmám. Vaagy edigitalban veszek egy Concorde tab t10-et 55 ezer ftért újonnan, vagy egy ipad 2-est 50ért használtan. Főleg netezésre, beszélgetésre(írásban) és filmre használnám. Eddig a concorde áll nyerésre nálam főleg az alapból tartozék billentyűzet miatt. Meg ipadnál nem tudom, hogy most az iOS 7 miatt lassult-e valamit a rendszer. Ti mit gondoltok?
-
tjb007
nagyúr
válasz
H_András #41113 üzenetére
Az a helyzet, hogy filmet nézni egy Allwinner A10-es SoC is elég, de itthon nem kapni olyan ezzel a processzorral szerelt modellt aminek normális kijelzője lenne, szóval itthonról egy WayteQ xTAB-100dci vagy ConCorde Tab T10 jöhet szóba, Kínából pedig az Ainol Novo 10 Hero, ami untig elég ezekre a feladatokra.
-
tjb007
nagyúr
válasz
independence #41019 üzenetére
Ár szerint növekvő sorrendben: ConCorde Tab T10, WayteQ xTAB-100dci (beépíttet 3G modemes!), Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate
Ha esetleg még plusz 5000 forint belefér, akkor Lenovo IdeaTab A2109 vagy Toshiba Excite AT10. -
krepair
csendes tag
Sziasztok! Ha egy 10 colos gépre lenne szükségem, 95%ban csak netezésre és filmezésre, akkor a ConCorde Tab T10-nél van jelenleg jobb alternatíva? Nagyon tetszik ez a gyári billentyűzet és az edigitalnál 55ezerért van.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Megjött a ConCorde T10em. Minden rendben van vele, az egyik oldalon szlen picit mozog a hátlap, ha nyomogatom, hát nem fogom. Ettől eltekintve minőségi darab, az anyaghasználat, tapintás első osztályú... a sebeséggel nincs eddig bajom, a rajta lévő játékok (valami menekülős) nagyon szépen fut rata, a betöltések is gyorsak... Ami szemzavaró, hogy a mnü kicsit döccenve jön be, sztem ne nagyon van optimalizálva a 4.1.1. Egyetlen problémám a töltéssel van. Csak 95%-ig tudom tölteni. Ezt elérem pár órás töltéssel, de este rajtahagytam a töltőn, és bár jelzi, hogy töltés alatt, nem megy feljebb. Merülni sem merül gyorsabban, olyan, mintha a teljes feltötlést 95%nak venné. Kezdetben (elsőre) kicsit zúgott az adapter a töltőn, de ez megszűnt. Szóval - látszólag - nem tölt feljebb. Mi lehet a probléma, és méginkább a megoldás?
-
melan
senior tag
Nagyon jó... 3 hónapja olvasom a fórumokat, szinte semmi kézzelfogható a tabról (ConCorde T10), most, hogy megrendeltem, ketten is írják a problémáikat. Remélem csak azért van ez, mert az elégedett vásárlók elfelejtenek jönni, hogy megosszák pozitív tapasztalataikat...
-
melan
senior tag
válasz
justice84 #40567 üzenetére
Én mindezek ellenére tegnap megrendeltem a T10-est, mivel tesztekben jókat olvastam róla. Ugyanez mondható a saját fórumán, ami bár nem nagy, de nem is a CC-sek dicséreteiről szól, hanem azok írnak, akiknek van. Tegnapelőttől egyébként egy 10essel csökkent az ára, úgyhogy megrendeltem. Nekem One van eddig, azzal semmi gondom sem volt (sőt, munkahelyemen is van 20 belőle, egyet kellett visszaküldeni, de még mikor megérkezett).
Szerdára legkésőbb megjön, akkor majd megírom a tapasztalataimat! -
justice84
aktív tag
válasz
tjb007 #40546 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Ma két üzletbe is inkább azt mondták válasszak a ConCorde Tab T10 helyett mást,mert sokat hoznak vissza.Ez mondjuk nem tudom mennyire igaz.Helyette Point of View vagy [Prestigio-t] ajánlottak vagy hogy csökkentsem a 8" ill. 9.7" re a kijelző méret elvárásomat.Mondjuk a [Prestigio 8"] is elég nagynak tűnt. Úgyhogy teljesen elbizonytalanodtam.[Ezekre]gondoltam -
justice84
aktív tag
Hali,
10.1" tabletek közül ezt a kettőt néztem ki de nem tudom melyik lenne a jobb választás
WayteQ xTAB-100dci 3G FUSO tablet[WayteQ]
vagy a ConCorde Tab T10 16GB tablet[ConCorde]
ConCorde mellet szól nálam a BT billentyű és az akkumulátor kapacitás 8000 mAh.
A WayteQ mellett a 3G mondjuk ez pont nem lenne annyira fontos mivel a telefon mobilinternetét megosztanám neki.
Ebben kérném a segítséget,ill.a Concorde mennyire bevált márka? Vagy esetleg valami másik 10.1" ami belefér 70k-ba -
melan
senior tag
Sziasztok!
Főleg irodai munkára kellene nekem a tab (tehát nem játék), sok pdf ilyesmi. Eddig eltökéltem magam a ConCorde T10 mellett (ráadásul holnaptól még 5ezressel olcsóbbde kezdek elcsábulni a nem sokkal drágább Wayteq 100qcr felé. Ami nagyon lényeges az a wifi folyamatos használata (munka miatt).
Ti melyiket javasoljátok, van e tapasztalata valakinek (a wayteq topicját olvastam, de ellentmondásosak az infok, ConCorde T10 meg még nem találtam elég infot) !? -
myckey
veterán
Üdv!
Ismét megkérdem,hátha most kapok választ.maximum 80 ezerig kellene tablet,ami megfelelő sok olvasásra-netezésre tanulmányi anyagok letöltésére meg persze ha már van,szabadidős tevékenység gyanánt is.
Főként az iskolai anyagok végett lenne,tehát sokat használnám olvasásra és huzamosabb ideig.
Néztem pár készüléket,de az egyik ezért jó a másik azért nem.
persze én nagyon nem vagyok otthon ebben a témában.Wayeq xtab 100dci 3G
az új Nexus 7
chuwi V99
Concorde T10
Acer A13G,bővíthetőség,OTG csatlakozási lehetőség,amik még gondolom jól jönnének,de biztos föl strófolnák az árat.
a Nexus csak akkor férne be az árba,ha most rendelném-hozatnám külhonból.bár itt 3G kilőve viszont bővíteni nem kellene mert a 32gb beleférne talán.
Ellenben lehet a WiFi is elég lenne,mivel nagy százalékban a kiképző létesítményen belül tartózkodnék,ott pedig lenne folyamatos kapcsolat. -
myckey
veterán
Szervusztok!
2 Géppel kapcsolatban szeretném a véleményeteket kikérni.
Concorde Tab T10
illetve a SlimNem rajongok a Laptopokért,de valami "kütyü" kellene majd az oskolába,szóval Tábla gépen gondolkodom.
illetve ha ezen termékeken kívül tudtok még valami jót mondani,megköszönném.
Árkategória
40-70 ezer jó magyar forint. -
melan
senior tag
Sziasztok!
A korábbi listámat, melyből tabletet szeretnék választani leszűkítettem erre a két alternatívára:
Concorde Tab T10
Goclever Tab R105BK GrayVolt még pár másik 10-es dual tab, de vagy már nem nagyon lehet kapni (Novum) vagy ellentmondó infoim voltak (BluePanther 10). Ellenben nagyon bejön a fenti kettő TAb, amikről szintén nincs infóm, főleg a Gocleverről. Elég sokat kellene használnom billentyűzettel a tabot, ezért orientálódom ezek felé.
Na, de a lényeg, hogy az Euro..s reklámújságjában találtam ezt, és bementem megtapizni, mert, ha nem csal a megérzésem, a másik kettő teljesen erre hajaz.
A tapasztalat az, hogy a billentyűzet elsőre elég gaggyant hatást kelt, de jobban megnézve - meg főleg kipróbálva - teljesen oké! Gyorsan össze lehet párosítani a tabbal, és kellően érzékeny és gyors, nem kicsit a gombok sem. Ami a tabot magát illeti kellemes csalódás volt, a kijelzője tényleg mindenhonnan jól látszik (most fogtam először IPS-t) a sebesség stb rendben volt. Ami számomra fontos még az a wifi, de összevetve a Galaxy Advance-mal ugyanazokat a jeleket megtalálta egyből, ráadásul majdnemhogy erősebb jellel! Szóval egész jók a tapasztalataim, csak hát fehér csórikám... meg ugye, nem akarok megbántani senkit sem, de Sencor-t tabletben nem vennék, gondolom jelen akar lenni a piacon ebben is, de nem mernék ekkora értékben belevágni a hosszabb tesztelésbe.
Szóval, ha valakinek van tapsztalata a fenti két tabbal kapcsolatban, megoszthatná, naggyon vevő lennék rá! -
lean
aktív tag
Most lettem tulajdonosa Concorde Tab T10-nek, néhány órai nyomogatás után kedvezőek a tapasztalataim. Hozzá kell tennem, tabletem még nem volt, csak okos telefon, így az esetleges hiányosságokért elnézést kérek. Nos, a gép teljesítményét tekintve elégedett vagyok, bár még csak a böngészést néztem, illetve a pdf olvasást, nekem ez lesz az elsődleges felhasználás. Szóval elég gyors a gép, nincs különösebb akadás, a kijelző elég érzékeny néha túlságosan is. Nekem hasznos a billentyűzet, ilyen gépet is akartam. Sajnos az ékezeteket még nem tudtam elővarázsolni.
Ami feltűnt a chrome lassabb mint a beépített gyári böngésző, de még tűréshatáron belül van ez is. Ami fura nekem a Jelly Bean dolgai...A Xperia Ray-emen Gingerbread van, ott bármit ki tudok tenni parancsikonként az asztalra, itt egyenlőre ez kicsit rejtélyesebb, legalábbis számomra...no meg ha a böngésző egyik fülén ha pl elindítom a youtubot (pl zenehallgatás) és átváltok egy másik fülre akkor megáll a lejátszás...erre van valami megoldás?Beépített hangszórók csak csipogók, komolyabb fülessel (Audio Technica ATH-M50) tűrhető a gép hangminősége. Hangerő is van elegendő.
Filmet, játékot még nem teszteltem.
Ja pendrive-ot nem ismerte fel mint adathordozó. számítógéppel működik az adatkapcsolat.egyenlőre ennyi, mellékelek egy tesztet, akit érdekel:
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Leredukáltam a korábbi listámat az alábbi háromra (hacsak nem ajánlotok még valamit):-BluePanther Voyager XL
-ConCorde Tab NOVUM
-ConCorde Tab T10Van e közöttük, amit kifejezetten nem ajánlotok, vagy épp igen?
-
melan
senior tag
Sziasztok! A Concorde Tab One-omat lenyúlta az asszonyka, meg úgy néz ki, munka miatt is kell hamarosan. 60-65k-ig milyen tabot ajánlotok? Fő szempontok: 10", 1 Gb Ram, jó minőségű kijelző, erős wifi (!). Ha van 3G az jó hosszú távon, de nem életbevágó, GPS nem kell.
Nézelődtem is, eddig ezeket szemeltem ki, de eltérő javaslatot, valamint melyiket ne és miért a listából, szívesen fogadok!
-Wayteq XTAB-100qcr
-Wayteq xTAB-100dci
-ConCorde Tab T10
-GOCLEVER TAB R105BK
-BluePanther Voyager XL
-ConCorde Tab NOVUM -
tjb007
nagyúr
válasz
Lipton #39873 üzenetére
Ár szerint növekvő sorrendben: WayteQ xTAB-100dci, ConCorde Tab T10, WayteQ xTAB-100qcr, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5110), Toshiba Exite AT10, Lenovo IdeaTab A2109 (ez mondjuk TN paneles, nem IPS)
(#39875) Belako
De, mint minden más olyan mobil eszköz, ami nem rendelkezik semmiféle hűtéssel.
-
DJ Diablo
tag
válasz
anonimus25 #39285 üzenetére
Senki nem tud hozzászólni?
Na mégegyszer:
Sziasztok!
Concorde T10 tablethez mit szóltok?
Concorde T10
Van már esetleg valakinek személyes tapasztalata? Egy tesztet olvastam róla, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Megéri az árát? Jelenleg 65000 körül mozog.
Esetleg ezen kívül van valami ajánlatotok 10"-osban IPS 16:9 kijelzővel.
Fő szempont a könyvolvasás, netezés, a játék nem annyira lényeg.
Szóba jöhet külföldi rendelés is.Előre is köszi!
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Concorde T10 tablethez mit szóltok?
Concorde T10
Van már esetleg valakinek személyes tapasztalata? Egy tesztet olvastam róla, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Megéri az árát? Jelenleg 65000 körül mozog.
Esetleg ezen kívül van valami ajánlatotok 10"-osban IPS 16:9 kijelzővel.
Fő szempont a könyvolvasás, netezés, a játék nem annyira lényeg.
Szóba jöhet külföldi rendelés is.Előre is köszi!
-
Kbali
nagyúr
válasz
Razermazer #39184 üzenetére
Concorde Tab T10? Igaz tapasztalatok nemigen vannak még róla.
-
tjb007
nagyúr
válasz
rongyi #38962 üzenetére
50e forint körül Nexus 7, 100e forint alatti 10 hüvelykesnek pedig ott van az ASUS MeMO Pad 10 Smart, a Samsung Galaxy Tab 2 10.1, a WayteQ xTAB-100dci, és ha még a 9,7 hüvelyk is belefér, akkor a WayteQ xTAB-100qcr.
A ConCorde T10 is beleesik ebbe a kategóriába, de nem nagyon van róla visszajelzés.(#38964) headhunter86
Ugyanezek neked is ↑
Az általad írt két modell is bevállalható, de a Lenovo csak akkor, ha megfelel neked a gyengébb TN paneles kijelző is. -
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
10.1'-os tabletet szeretnék vásárolni Androidos alapokon (4.1+ legyen lehetőleg) 70-90k-s árcédula lenne a cél. Mit tudtok ajánlani ami megéri? Én most a Toshiba AT300-at nézegettem, és a Lenovo IdeaTab A2109-et. Valamint faterom a ConCorde tab T10-et. Tabletek terén nincs túl nagy tapasztalatom. Főleg ilyen árkategóriában nem tudom melyik lehet a jó. Tudtok tanácsot adni, esetleg bevált/népszerű típusokat ajánlani.
Köszi.
-
heidricha
őstag
Jött egy Hyundai T10... persze nem magától, meg kellett venni sajnos.
Tapasztalatok eddg (bár a lányomé, aki intenzíven lenyúlta, azóta alig láttam, csak pár órám volt megnézni)
- tényleg minden megvan benne, 4 magos 1.4GHz Exynos, 2G RAM, 16G tár (1G rendszer, 13 "külső"), BT, GPS, SIM foglalat
- képe nagyon szép, fényerő nem veri ki a szemem, de szerintem elegendő lesz, ilyesmit zömmel nem szabadban használ az ember, a GPS ellenére.
- érintés nagyon jó, pontos, érzékeny. Launcherben nehéz megradadni a dolgokat, mert nem rezeg, nem tudni, mikor "szakad le" a háttérről
- nincs fénymérő, és pár szenzor, ami a telefonnál megszokott. Konkrétan csak gyorsulásmérő van.
- Simán visz HD videót, a demo kínai popzene, ez simán megért volna magában 10USD-t!Formátumokat eddig nem próbálgattam
- USB kábellel eszi a pendrive-ot. Onnan valami egyszerű xvid video kissé akadozik, ezt még nem vizsgáltam, mi lesz az oka, csak tegnap volt rá 10 percem, hogy egyáltalán elindul, vagy sem.
- WiFi térerő teljesen jó, de valamiért nem minden alkalommal szereti az otthoni routert. Lány most másfelé jár, nem panaszkodott, de nekem otthon vagy összejött, vagy nem - és nem a térerő, vagy a jelszó miatt. Vizsgálat folyamatban.
- GPS bár létezik, de nem talál semmit. Ezt sokan írták... ha igaz, jó lesz majd az, csak az alapértelmezése nagyon ázsiai piacra készült. Root+faster GPS kellene neki, egyelőre ezzel várok, annyira nem tétel a GPS. Gmaps WiFi pozícióval remekül működik.
- Van rajta pár magyarul nem tudó app, egy részét le lehetett tiltani, alig maradt mostanra. A rendszer amúgy teljes, átállítható magyarra minden tekintetben.
- 4.0.4 - a matricája szerint 4.2hátha tényleg meglesz egyszer...
- Nem mondanám, hogy teljesen akadásmentes, de a Telenor boltban megtapogatott Samsungnál sokkal gyorsabb, használatban teljesen megfelelő a reakciósebesség
- saját hangszórója elég halk
- kamera használható, mind a kettő. Talán ez sem a lényeg benne.Egyelőre ennyi, ha valakit érdekel, kérdésre szívesen válaszolok majd, ha megint a közelembe kerül a gép.
-
heidricha
őstag
Hyundai T10-zel kapcsolatban nincs valakinek tapasztalata? A topic elég terjedelmes, amennyit megnéztem, nem találtam semmit.
Olyasmit keresek, mint ez, de nem baj, ha olcsóbb, illetve a 3G nem kell bele.
Vagyis:
9,7" legalább
1280x800 legalább
IPS
2 kamera, a hátsó 3Mp, vagy jobb.
4 mag
2GB RAM
microSD
WiFi (lehetőleg valami használható megoldás, intenzíven épp ez lesz használva)
GPS előny, de nem követelmény (nekem az lenne, ezért is találtam meg a T10-et - de a leendő tulajnak nem létkérdés)Ár persze lényeges, de nem a legfontosabb
Valami létező gyártó, ahol lehet sejteni, hogy lesz 4.2 hozzá - ha még most nincs.
A PIPO M9 is ilyesmi pld. , az egy másik jelölt.
SOC felől közelítve van olyan, amit mindenképp kerülni érdemes, vagy amire pont le kell csapni?
-
jani32
tag
válasz
Fandango #36333 üzenetére
Jajj dejó mégegy tablet 65 ezerért (számomra) felesleges kiegészítővel
(WayteQ 100dci 3G , most meg a Concorde T10) Inkább lennének 60 alatt de nem kell 3G (najó ezt még használják is páran azért, meg tudom érteni)...és nem kell bluetooth klavi (mert minek? van aki használja?)
Nem értem én ezt. Kijönnek (magyar piacon) jó tabletekkel és túlárazzák a felesleges kiegészítők miatt.
-
Fandango
veterán
A ConCorde uj tabletjerol mi a velemenyetek?
-
Turulbir
tag
Sziasztok.
Húgom szeretne tabletet. Hármat néztünk ki:
Hyundai t10 drágább; jobb SoC (Exynos 4412); 2Gb RAM; GPS; gyengébb akksi
Concorde novum RK3066; 1Gb RAM; tűrhető akksi; magyar garancia
Goclever R106 RK3066; 1Gb RAMMik a tapasztalatok velük? Ill. ha tudtok jobbat hasonló kategóriában (10", kb ez az árfekvés), ne tartsátok magatokban.
Előre is köszönöm. -
z0d1AK
nagyúr
A Hyundai brand kezd ráerősíteni! T10 tablet: 10,1" HD IPS, Exynos 4412, 2GB RAM, 3G, GPS!
Árát még nem tudni, de spec alapján nem tűnik rossznak. Már csak azt a fránya ICS-t kéne frissíteni JB-re. -
zseko
veterán
Ok, legközelebb ügyelek rá
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor
Csak nincs most sok időm, este is kb.annyit használtam amíg ide beírtam, aztán bealudtamCsináltam képeket még mikor megjött, ha lesz időm felteszem.
Ja, és MyAudio 1016DCC
-
Soni84
tag
A régi Asus transformer T101 szerintetek megfelelne a fentieknek?
Mintha azon 1080p videó nem ment volna úgy rémlett. -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Régebben irtam párszor ide nektek, a tabletemről, de most van ujabb emlitésre méltó fejlemeny:
A SmartQ T10 - 10 colos tablet, a V4.0 firmware óta, még jobban felgyorsult és egész megbizható lett.
Egyetlen tudott hibája van a SmartQ T10 nek - hogy a flash videók hangját nem játsza le a böngészőben.
(A youtube videók töbsége hanggal együtt tökéletesen meg a youtube alkalmazásból.)Egyébbként nagyon szép a képe, és teljesen jól használható olvasásra, filmnézésre, web böngészésre.
További infók: https://sites.google.com/site/smartqtent10/general
És itt a forumban
a tesztje:
Udv,
Robi -
hun_gery
aktív tag
Sok helyen olvastam, hogy a Ramos-os IPS-panelek tulajdonképpen az apple által át nem vett (nekik selejt, de egyébként közel 100%-os) képernyők köré épülnek. Lehet, hoyg igaz, lehet , hogy nem, mindenesetre megy a sírás a rosszul megvilágított panelek miatt.
_Én_ Nook colort vennék, egyrészt írta a srác, hogy USA-ban van, onnan meg azt a legegyszerűbb, leggyorsabb beszerezni, meg kissebb eséllyel zsákbamacska a cucc.Másfelől a SmartQ T10-ben dolgozó SoC van a ena3-ban is, ami szerintem botrányosan sz@r az optimalizáció _közel teljes_ hiánya miatt, pedig elvileg nem annyira botrányosan ócska hw. (minden szaggatott rajta, még az sd-filmek is, _bármilyen_ lejátszóval, a kérdező pedig írta, hogy neki főleg a film lenne a fontos.) Lehet, hogy a SmartQ T10 esetében ez másképp van, de erre nem tennék fel nagy összeget.
Nook Color-ra meg van mindenféle Android verzió, elég komolyan optimalizálva a vasra. -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A SmartQ T10 tableten sikerult megoldani a cifs mountot. (CIFSMANAGER)
(Ennek segitsegevel lehet elerni a helyi halozat megosztott konyvtarait.)A mobil telefonra telepitettem egy SMB servert és igy azt is ugyan ugy el tudom erni a tabletrol ahogy a tobbi megosztott drive-ot a PC-n és NAS-on.
Igy nagyon egyszeruve valt a file csere bere, a tablet es server(ek) kozott.
Ennek segitsegevel a NAS-on levo videokat kozvetlenul le lehet jatszani a tableten.
(Nem kell letolteni, és lehet benne gyorsporgetni, mert egy lokalis konyvtarban latszodnak a tavoli server megosztott konyvtarai.Nnem tudom ertheto e amit irtam. Aki profi annak sok a magyarazat, de aki most ismerkedik az Androiddal, annak lehet hogy erthetetlen. AJAJ, most melyiket szeressem
)
Regards,
Robert -
-
jFox
addikt
Nem rossz, hardware-ileg olyasmi mint a Concorde 7020.
aag: akkor neked inkább netbook kellene. (Asszem már egyszer erről beszéltünk.)
Én is gondolkoztam már olyan átmeneten, mint az ATD 1028, vagy az Asus EEE T91, T101. Ezeken van érintő képernyő is meg rendes billentyűzet. Atom proci van benne, arra lehet rakni Ubi-t, vagy Win7-et is. Amelyik jól esik. -
thomyerk
tag
sziasztok
kezd konkretizálódni a dolog
két kinézettem van, az egyik a smartq t10, amiről láttam videót, jól teljesít, 73 körül már jó vétel lehet
a másik kinézettem továbbra is a pov mobii 10", ami tegrás, felmegy rá főzött honeycomb és majdnem 10e-el olcsóbban is jöhet (mert 3G nem kell rá nekem)
ötlet, hogy melyik jobb választás? -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A SmartQ T10 a mozizast nagyon jol birja.... 1 ora alatt alig esik valamicsket az aksi. Szerintem wifi nelkul ez is birhat 9 orat. De ez csak erzes.
A hetvegen nagy mozizasokat tervezunk a parommal...
Ha tenyleg lesz ilyen teszt akkor tudatom veletek az eredmenyt.R.
-
fujifilm1
senior tag
Szia Zodiak,
Koszonom hogy bejelentetted.
Keszitettem egy oldalt is a keszuleknek, ahol mindent gyujtok rola amit csak megtudok.
SmartQ T10/A forumod #1 es hozzászolasaba esetleg belinkelheted, hogyha erdemesnek tartod.
Koszonm,
Robi -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Irtam roviden a tapasztalataimrol a SMARTQ T10 tabletrol.
A teszteknél megtalaljatok:SMARTQ T10
Nagyon leegyszerusitve a lenyege:
ha valaki 10 colos 4:3 as, kapacitív tabletet akar 65eFt alatt az még várjon.Ha viszont olvasas a fő cél, akkor ez teljesen jo arra.
(mert bár nem kapacitiv, de jol hasznalhato)Udv,
Robiui: Koszi Zodiak a segitseget.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Megjott a SmartQ T10.
10 colos 4:3 oldal arany.specko itt: http://en.smartdevices.com.cn/Products/Ten/201104/01-84.html
Jo aron itt : http://hardverapro.hu/apro/smartq_t10_tablet_cortex_a9_8gb_kapacitiv_10_azonn/hsz_1-200.html
Semmi kozom a hirdetohoz, csak en "megszivtam" a vamot, (csunyan
azert mondom hogy más esetleg meguszhatja ...A keszulek jo. Olvasasra jobb nem igen lehet. Mert gyors, eros a HW, és kényelmes a sajat olvaso progija. Az adobe reader lassabb!!
Mozizasra ahogy Zodiak mondja lehet jobb a 16:9 de nekem teljesen megfelel. És mindent lejatszott amit probaltam!!!
Aki megbaratkozik a nem kapacitiv erintokepernyovel, annak kivalo, mert eleg jo az erinto erzekenysege, a kepe pedig eleg szép, és a gep gyors.
Nekem mar minden fut es ezert nem is kell sokat kuzdeni....Nincs fagyas, akadás, hoszu az akuido, megbizthato a mukodes.
Egyedul egy dolog van ami nem mukodik jol az a Flash hangja - a 10.3 as flash hangja nem szol a bongeszobol, de a youtube alkalmazasban viszont igen.
Ennel bovebben talan kicsit kesobb irok, de oszesegeben ajanlom.
Nincs benne 3G, TV OUT, és kamera, de nekem nem is kell.70e korul nem talaltam ilyen eros és 4:3 oldalaranyu 10 colos gepet.
Most irok egy cikket ha kesz belinkelem.
Udv,Robi
-
fujifilm1
senior tag
válasz
fujifilm1 #4568 üzenetére
Sziasztok,
Már nagyon untam a keresgelest (> 50 ora google
után vegul a Smarteq TEN T10-et rendeltem. (Egy review: )
Ez ugye 4:3as oldal arányu modell ami nekem fontos volt.
En a http://www.merimobiles.com/ on rendeltem 340USD - 62.500Ft fizettem DHL el valo szallitassal.
Csak mondom hogy - cupon code:"welcome" . Ami 5% kedvezmenyt ad. : )(20 USD vel olcsobb a http://www.eletroworld.cn/ -en de nincs DHL. ami 10 nap plusz. )
Hát mostmár ne ajanljatok sokkal olcsobban sokkal jobb keszuleket, mert mostmár mindegy
)
Ha megjon (kb 1 hét) meselek hatha vkit erdekel...
Udv,Robi
-
Saccco
nagyúr
válasz
fujifilm1 #4573 üzenetére
Ezt találtam:
SmartQ Ten T10′s specs:
- 720MHz ARM Cortex A9 processor
- Mali 400 graphics
- Android v2.2 Froyo operating system
- 9.7-inch touchscreen IPS display
- 1024 x 768 pixels screen resolution
- 512MB of RAM, and 8GB flash storage
- Wi-Fi, Bluetooth, GPS, and 3G
- G-sensor and Ambient light sensorA processzor valszeg valamilyen cortex licenszes kínai gyártmány.szerk:
Megvan Amlogic, akkor viszont nagy valószínűséggel a 8726os. -
fujifilm1
senior tag
Szia,
koszi.
Az akar meg jo is lehet...Most egy Smartq TEN T10-el baratkozom.
http://www.dhgate.com/9-7-inch-capacitive-touch-tablet-pc-smartq/p-ff808081304a1c3b01305d8ef8015a9b.htmlIgy cakli pakli 64e DHL-el szallitva..
Meg veszek billenytyut és bundad neki és kesz....Szerinted a SmartQ Ten T10 milyen? Eleg jo kozosseg lehet mogotte mert sok talalat van...
Udv,
Robi -
rtom
senior tag
Szevasztok!
Rövidesen beruházok tablet-be, a gari miatt inkább itthon vásárolnék, eddig ezek azok, amik az első szűrömön fennakadtak:
Prestigio MultiPad PMP7100C 71k
Point of View Tablet PC Tegra 10" 70k
Samsung Galaxy Tab P1010 80k
Icarus T1000 75kA PoV és a Samu táblákról már olvastam, én inkább a tegra-hoz húznék, de a Presitigo és az Icarus gépekről nincs konkrét info, valaki találkozott már ezekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Foxpost
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest