- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Amennyiben egy Aurora II mellé rendelnék egyéb dolgokat (tok, billentyűzetes táska, autós töltő), mennyiben rontaná a vámoltatás elkerülésének esélyét? A jóval nagyobb csomagolás nem feltűnő? -
Osynho
addikt
válasz
tjb007 #16388 üzenetére
Jahogy az A8 1 magos? Akkor felejtős is.
Pedig szimpatikusak voltak ezek a gépek. Az Ainol is kínai, mégis inkább ajánlott, mint ezek?
Mindig oda jutok, hogy Aurora II. Csak ne kellene külföldről rendelni, várni egy csomót és imádkozni, h ne vámolják le, és akkor még ott a gariztatással járó szopás is.
Kíváncsi lennék az alternatívákra, amik itthon kaphatók és az Aurora II tudásával egyenértékűek. Mondanál párat?
-
Osynho
addikt
Mi a vélemény a Yarvik tabletekről? Rákerestem a topicban, de semmi konkrét tapasztalatot nem találtam.
3 modell tetszik:A 466,467,468 elvileg csak a háttértár méretében különbözik (4,8,16gb). A 465-ös 8gb-os, de nem tudom miben különbözik a 467-től.
Valakinek van vmi ötlete?
A 9,7-esek kaphatóak itthon, 2év garral, a 7 colost még sajnos nem láttam sehol, pedig nagyon szimpi.
A Cortex A8 miben különbözik az Aurora II-ben lévő A9-től? -
Osynho
addikt
válasz
tjb007 #16352 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Elég macerás ez a rendelés, várakozás, gariztatás.Szóval itthon is körbenéznék.
Szimpatikusak a Wayteq tabok, de nem értem, miért csak 512mb ram van pl a xTAB-80-ban.Olyat keresek, ami:
- 7, vagy 8"-os, min 1024x600as felbontású, lehetőleg ips paneles
- 2 magos proci, 1gb ram, lehetőleg ics (vagy legyen rá majd frissítés)
- hdmi, sd bővíthetőségMég mindig ott tartok, hogy az Aurora II az, ami megfelelne.
-
Osynho
addikt
-
Osynho
addikt
Üdv!
Asus 1005PE mellé, illetve, ha beválik a leváltására vennék egy Ainol Aurora II-t.
Lassúnak tartom az 1 magos atomot, nincs hdmi kimenet, egy rendesebb youtube video akad rajta, ezért is váltanék, emellett kíváncsi vagyok, milyen lehet egy tablet a mindennapokban. A HD video lejátszás, játékok, ebook, stb is szempont.
Lenne pár kérdésem:
- mennyire alkalmasak ezek a gépek általános multimédiás dolgokra, netezés (néha sok lapot megnyitva), zenehallgatás, film-, zenelejátszás, word, stb?
- az Aurorával mik a konkrét, felhasználói tapasztalatok? Üzemidő, wifi erősség, stb? Hibái, hülyeségei?
- magyar nyelv csiholható rá?
- vmi gyártói garancia érvényesíthető?
- a billentyűzetes tok mennyire használható? Van ebből jobb, rosszabb fajta? Gépelés közben feljön a képernyőre a virtuális bill is?
- honnan érdemes rendelni? Olvastam, hogy meg lehet kerülni a vámot, stb, ez hog megy a gyakorlatban?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged