- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Ha már Aliexpress,
A Herotab C9-re hasonlít, főleg, hogy még ebben sincs kamera, ugye abba is ígérték, de csak június körül.. Kamera nélkül már elérhető, ugyanúgy, mint ez. Paraméterek elég jók.. Innen rendelve DHLel az áfát intézi a cég, vagy miként működik? Van valakinek tapasztalata?
-
tthom
senior tag
válasz
Luissimo #3804 üzenetére
Persze, tény. Én az autóét pont azért váltanám ki ezzel, mert jó, ha félévente egyszer használom.. Arra meg túlzás egy 40e cucc, hogy ott álljon a szekrényben. Telefonomban nekem is van, de ugye a mobilokban a vevő közel nincs olyan szinten, valamint megint körülményes, hogy kilásson a kocsiból.. 3G az világos, hogy a teló meg tudja osztani, azzal nincs is gond..
-
tthom
senior tag
válasz
I.T.E.M #3798 üzenetére
Én úgy vagyok, hogy kb. már a pénz is meg lenne rá, de egyszerűen nem tudok dönteni. GPS kell, soha nem lehet tudni alapon, Dropad A8 tuti jó lenne, olcsó, mindenki dícséri, de nincs még bluetooth se, hogy esetleg egy külső vevőt. Á, szívás.
Kinntről meg garancia nélkül venni 50-60e-ért... Nem tudom..
-
tthom
senior tag
válasz
I.T.E.M #3758 üzenetére
Ennyi pénzért nem tűnik rossznak, kérdés, hogy a 800x600 mennyire támogatott az Android alkalmazásokban. De ha tényleg kapacitív, meg ugye hazai garancia, akkor ilyen procival, képernyővel... Hát ha még a bluetoothon keresztül támogatja a GPS modult, akkor meg aztán pláne.
-
tthom
senior tag
Ezzel találkozott már valaki?
Ha igaz, amit ír, akkor 7" - 1024x600 nem lehet rossz:
7" Android 2.3 1024*600 HD capacitive screen Tablet PC
Árban se vészes és EUn belül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest