Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
szia, köszi a segítséget. Kipróbáltam. Félsiker.
Az eszköz nem érhető el. - a tablet keresésekor.
Valószínű lemerülhetett a tablet, és internet sincs a közelben. Azt gondoltam van olyan program, ami megmutatja az utolsó helyinformációt az eszközről, mint a Lumiáknál.Gondoltam egyet és rákerestem a telefonra. Aludt a készülék, de fel van töltve, van WiFi a lakásban, mégsem látszódott "Az eszköz nem érhető el." mondja a google készülékkeresője. Amint feloldottam a képernyőzárat, azonnal megjelent a térképen. Szóval kell az aktív tevékenység is hozzá (bár a WiFi-t alvó módban tiltottam, biztos ez a kulcs). Igen, ez a titok, amit engedélyeztem alvó módban a wifi-t, azonnal megtaláltam.
Meglepett, mert a Lumia 640-est simán megtalálta a saját keresője, felébresztette a kijelzőt pillanatra felvillant, hogy bekapcsolódik a helyinformáció és visszament aludni a kijelző. Mindezt anélkül, hogy hozzányúltam volna a készülékhez, és úgy mlékszek szórakoztunk is, hogy a WiFi-t ki/be kapcsoltuk, de mindig megtalálta. Céges telónak kaptuk, 2017 év elején, de amikor erre rájöttem pattintottam is át a SIM kártyát a saját, androidos telómba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Facebook és Messenger
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest