Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén köszöntjük apámat név-szülinapra (60+), aki minden szinten utálja az érintőképernyős technikát.
Nekem tegnap felböffent, hogy meg kellene lepni egy tablettel, hátha rájön, hogy mennyivel egyszerűbb az élet ha nem kell mindig bekapcsolgatni a laptopot, és kicsit több időre elszakadhat a konnektortól
Szóval neki kellene egy tablet, melyre a keret 40k (ha nagyon sokkal jobb ajánlat van akkor 50k-ig elmehetünk). Sajnos a beszerzésre a szerda és a csütörtök délutánom maradt, így nincs idő nagyon fogdosni, próbálgatni, tesztet olvasni és a többi, ezért kérném a segítségeteket!
Szempontjaim:
- 8-10 col közt legyen szvsz a kisebb jobb, mert tovább bírja, és könnyebb hordozni, de akivel közösen vesszük a nagyobbat preferálná, mert azon tud esetleg filmet is nézni.
- Wifi legyen, SIM foglalat nem kell
- 3 db programtól ne lassuljon be, szóval ne a leggagyibb legyen, de tudom, hogy ezért az árért erőművet ne akarjak.
- Meg tudjam venni csütörtökön valami boltban, Biatorbágyon lakom szóval áruházak vannak a közelemben, de Pestig is elmegyek ha kell, ez nem akadály.
- Kamera elöl, mert skype-olna is reményeim szerint rajta, külföldi rokonokkalTegnap berohantam az auchanba ott 3at néztem ki, de bármilyen egyéb ajánlatot szívesen vennék:
- Samsung T280 Tab A 7.0 (kicsi kijelző miatt nem szívesen)
- Huawei MediaPad T1 (1GB RAM miatt nem szívesen)
- Alcatel Pixi 3 10 (1GB RAM szintén...)Láttam, hogy az ASUS Zenpad Z300C-t javasoltátok korábban, az jobb vétel esetleg?
Mást nem találtam
, szóval kompromisszumos megoldás lesz azt már látom, de ezek közül vagy akár ezeken kívül mit javasolnátok? Nagyon szépen köszönök mindennemű segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Filmgyűjtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Óra topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest