- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titana
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.Vettem egy egy Samsung Galaxy Tab S2 LTE változatot.Telepítettem a vibert azt írta,hogy elküldte a kódot,de nem történt semmi,mert nem jött sms-ben meg a kód ,majd rá klikkeltem,hogy nem érkezett meg a kód, kiírta hogy még egyszer elküldte,de megint semmi.Ezt jó párszor meg csinálta azóta sincs semmi ,kód nélkül meg ugyebár nem lehet tovább lépni.
Valakine tudna ebben segíteni,hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest