Új hozzászólás Aktív témák

• Kapanyél

őstag

válasz spacejoker #50542 üzenetére

Elnézést, félreérhető voltam. Sem a 100qcr, sem a 933R nem túl stabil. Nyilván vannak, akik meg vannak velük elégedve, mert gyönyörű a kijelzője, és csak olvasgat vagy filmet néz vele, de rengeteg a panasz rájuk, akár itt a PH topikjaikban is.
    Én is a fenti kettő közül vettem volna, de (talán szerencsére) elvették a kedvemet tőle. Így lett egy Onda V975M. Ez is megakad néha, mint minden droid, de alapvetően nincs baj a teljesítménnyel, mindent folyékonyan visz ezen a felbontáson.
    Volt iPad2-m (1024x768) is, láttam is rajta a pixeleket, de teljesen élhető volt, így mindenképp saját szemeddel is tapasztald meg, hogy elég-e az 1280x800.
    Az A7-es procik frissebbek, kevesebbet fogyasztanak, de jellemzően alacsonyabb órajelen is járatják őket, így kisebb teljesítményt produkálnak, mint az A9-ek általában. Ami az Ideapad S6000-ben van, azt oda-vissza megeszi az RK3188.

A "márkásabbak" közül jó eséllyel találsz közösségi fejlesztést, supportot. De ezek leginkább a bestbuy vagy sztárgépek, mint pl. a Nexus sorozat vagy a Galaxy Tab fő készülékei. Amelyeket a legnagyobb példányszámban értékesítik, mindig ahhoz vannak a fejlesztések is. Nálam ez általában egy fontos szempont.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

Új hozzászólás Aktív témák