Hirdetés
- Mini-ITX
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Mivel a samu note pro-nak nincsen saját topikja, ezért itt tenném fel a kérdésem, hátha valakinek van ilyesmi tapasztalata! Már régóta (~fél éve) gondolkodom, hogy veszek egy spen-es nagy (amire a note pro az a4-es méretével tökéletes lenne) tabletet egyetemre, ami a kézírás lehetőség miatt kiválthatná az összes füzetet és tollat, viszont nem találtam ilyen jellegű értékelést róla. A kérdésem pedig az lenne, hogy mennyire kényelmes rajta jegyzeteleni akár 90 percig? Illetve sebességben lehet-e olyan gyorsan kézírni rajta mint tollal papírra? Illetve erről sem találtam semmi infót, de az összes videóban "felismerte" amit írtak és átírta nyomtatott betűkre, én pedig azt szeretném ha az és úgy maradna ott amit leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest