Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Mivel a samu note pro-nak nincsen saját topikja, ezért itt tenném fel a kérdésem, hátha valakinek van ilyesmi tapasztalata! Már régóta (~fél éve) gondolkodom, hogy veszek egy spen-es nagy (amire a note pro az a4-es méretével tökéletes lenne) tabletet egyetemre, ami a kézírás lehetőség miatt kiválthatná az összes füzetet és tollat, viszont nem találtam ilyen jellegű értékelést róla. A kérdésem pedig az lenne, hogy mennyire kényelmes rajta jegyzeteleni akár 90 percig? Illetve sebességben lehet-e olyan gyorsan kézírni rajta mint tollal papírra? Illetve erről sem találtam semmi infót, de az összes videóban "felismerte" amit írtak és átírta nyomtatott betűkre, én pedig azt szeretném ha az és úgy maradna ott amit leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest