Hirdetés
- 

PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

.mf
veterán
válasz

tjb007

üzenetére
						Hopsz tényleg, A5-ös, ennyire legalja chipet belerakni
 Ez ám tényleg csak kirakat-négymagos... Vicc, hogy a jelenlegi öregben lévő A8-as lekőrözi clock-to-clock, per-mag teljesítménye csak a másfélszeres órajel miatt erősebb 
Néztem a teszteket és a topicját, hát... azért a böngészésnél és szövegbevitelnél laggolás, akadás, nem tudom, hogy csak eltúlzott egyéni vélemény, egyedi eset volt-e, de kicsit megingatott.A 70qci-hez hasonló árban van a 700qci, bár nem látok sok különbséget őszintén. Kicsivel drágábban, 26.5-ért találtam 70dci-t is, lehet, hogy az lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
 - LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez ám tényleg csak kirakat-négymagos... Vicc, hogy a jelenlegi öregben lévő A8-as lekőrözi clock-to-clock, per-mag teljesítménye csak a másfélszeres órajel miatt erősebb 
 Dr.NX