- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mewryck
tag
válasz
rob210 #43446 üzenetére
Ítam mailt a linkelt oldalon található címre,válasz emailben kaptam,hogy m-tech márka,de pontos tipusjelzést nem tudtak íni,arra sem kaptam infót,hogy 4.4 frissitést megkapja-e,ill van-e supportja a terméknek,ha már a gyártó oldalán nincs ilyesmi...
Amit linkletél tabletet megtaláltam,az sem nagy eresztés,ezt is csak az ára miatt linkeltem.
Köszi az infót neked is ès a többieknek is. -
legions
csendes tag
válasz
tjb007 #43445 üzenetére
Tetszetős darab csak egy gondom van vele, hogy nincs rajta hátlapi kamera.
.
Igazából ezeket a tabokat néztem.
Apple Ipad Mini 2.
Toshiba Excite [link]
Dell venue 8 pro (Ez sajnos az euban nem kapható. )
Amazon Kindle Fire HDX [link]
LG G pad 8.3 [link]
Apple IPAD Air (tré-mobilos csomagban) [link]A többi gyártó termékeit még nem lapoztam át.
-
rob210
nagyúr
válasz
Mewryck #43439 üzenetére
Azt nem tudom, hogy derítetted ki, hogy M-tech de ha az akkor tudok róluk mondani némi infót.
Több mint egy éve van belépő szintű aTAB7s-em semmi bajom vele, azon kívül, hogy a hardver kiöregedett.(számomra)
Soha nem fagyott, van magyarországi rendes forgalmazója és szervize!
Minőségre érezni a belépő szintet de egy concord-nál fényévekkel jobb, meg egy auchanos márkánál.A boxchip miatt viszont nem ajánlom, arról túl sok jót nem fogsz olvasni és túlságosan nem is támogatott sok minden nem megy el rajta a chip nem annyira népszerű.
Egyébként itt megtalálód a valós M-tech 9-7" os gépet.
(a kor igényeinek szerintem már nem felel meg) -
legions
csendes tag
Sziasztok tablet vásárláshoz szeretném kikérni a véleményeteket.
- Legalább 8-as kijelző
- Új készülék
- Az EU területéről betudom szerezni
- Az ár maximum: 130 ezer forint.Mire szeretném használni?
Netezésre, youtubue videók nézésére, PDF és Docx olvasására, skypeolásra. Filmnézésnél tudja kezelni az : avi, mp4, mkv és lehessen feliratot beilleszteni. Legyen akadás mentes.Extra (opcionális) igények:
- Fényképezés pl.: egy füzet/jegyzet oldalainak fotózása (vaku nem hátrány)
- Starcraft 2. futtatása
- 4g /lte képességMárkák:
Sony, Toshiba, Amazon, Dell, Apple, Asus, Samsung, Nokia, Acer, Lenovo, HP, LG.
-
atala
addikt
Már kérdeztem egyszer de nem jött válasz. A tablet kijelzőjén van egy vékony plexi, ami olyan, mint ha egy kijelzővédő fólia lenne, de ez nem fólia, hanem plexi.
Több helyen be van repedve.
Kérdésem, hogy ezt leszedhetem, és tehetek rá kijelzővédő fóliát?
Vagy ez kell az érintőképernyőhöz, hogy működjön.
Telefonon még nem láttam ilyet. -
Mewryck
tag
Üdv
Hallott már valaki erről tabról?link
Annyit sikerült megtudnom,hogy m-tech márkanéven fut és magyar nyelvű az os rajta. M-tech oldalán nem található ez a tipus,se support,se kontakt.Ennyiért túl szépnek tűnik a dolog.Más,ehhez hasonló oldalakon is fentvan a termék,betűre pontosan ugyan ezzel a termékleírással,persze nem ilyen áron.M-techről vélemények?Eddig jót nem olvastam róluk,support nélkül elég lutri a dolog.Üdv
-
mexel
veterán
válasz
rob210 #43437 üzenetére
Igen, ezt olvastam. 7"-osban viszont a prestigot írják jobbnak. Illetve inkább minőségibbnek. Az akadozás még nem lenne feltétlenül gond ha jobb minőségű a készülék, az biztosan a rendszer hibája. Megyek hamarosan nézgelődni
A 7" nekem is azért volt jó mert még éppen elfért a zsebben. Ágyban alvás előtti netezésnél is kényelmesen fogható volt. Magamnak lehet az marad. -
rob210
nagyúr
Előző HSZ.
A 7.9" pont annyival komfortosabb mint amennyivel nehezebb mondjuk egy zakózsebbe beletenni.
Nekem elég régóta van 7"-osom, de mivel sok filmet nézek, rajta, ezért döntöttem, úgy, hogy inkább 7.9
De hozzáteszem a 7"-on is kényelmesen el lehet lenni, ráadásul nekem nagy a kezem is.Én szvsz ne vegyél Prestigio-t hiába a két év és a nagyobb aksi, ha nem gördülékeny a rendszer.
Bosszantó ahogy egy 4 magos (Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85) gép akadozik, miközben egy 2 magos Myaudio DCC+ gördülékeny jól optimalizált gép.Részemről írtam wayteq és jövőhét péntek
De persze hallgasd meg más véleményét is, mert ahány ház annyi szokás
-
mexel
veterán
3 db tab-ot is vennem kell karácsonyig. Volt nálam egy céges 7"-os HTC Flyer. Azt használgattam, és annak gyönyörű volt a kijelzője. Kellene egy tab saját részre, egy a szülőnek és egy ajándékba . Én magamnak 7"-ra gondoltam, és Prestigo-t nézegettem. Sajnos a kijelzők nem tetszenek, valahogy nagyon fakók a színek még az IPS-nek mondottban is. Most egyre inkább azon agyalok hogy 7,9-es kellene. Az lenne a kérdés, hogy a 7,9-esek mennyivel komfortosabbak mint egy 7"-os? Nem túl nagy a 7-eshez képest? Az 1024x768-as kijelző nem nagyon pixeles?
Főként az Alcor Zest Q813i-t és a Wayteq xTAB-79qci-t nézegetem. ( ma megyek MM-be és Edigitalba, talán látok élőben)
Ezeken kívül még a Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 van, de erről sem olvastam a legjobbakat. Esetleg még az Alcor Csökkentett memós változata is szóba jöhet a Q813ix. Ez egy tizessel olcsóbb a többinél.7"-on főleg Prestigo jönne szóba a 2 év gari és nagy akksi miatt, a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB (PMP5870C_DUO).
Ezeken felül csak jóval drágább darabok vannak, ezek most kimaradnának.Lehet hoyg az egyik ajándék darab 9,7-es lenne, akkor ott a Wayteq xTAB-100qcr jöhet számításba talán, de az már lehet hogy nagy lenne.
A kérdésem az lenne hogy jobb-kényelmesebb-e egy 7,9-es egy 7-esnél, és ezek a márkák-típusok közül melyik a leg ellenjavaltabb?
Sokat olvastam róuk, de mindről írnak jót-rosszat. 2 db tab nagy alapterületű családi házba menne ahol egy TPlink- router osztja az észt. Ott a jobb wifi képes készülék lenne a nyerő. -
rob210
nagyúr
válasz
gartez #43430 üzenetére
Egy ideje egy páran ezen agyalunk, a prestigio-t ha van lehetőséged nyomkodd meg kicsit és rögtön rá fogsz jönni, hogy nem az kell neked.
Elég gyorsan meg lehet akasztani, amit lehet egy rom frissítés meg fog oldani de most a gyári nem sikerült jól.A wayteq viszont egy álom, nekem eldőlt, hogy az lesz, jövőhét pénteken megyek megvenni
-
Zeki
nagyúr
válasz
Palapo #43409 üzenetére
Android, tehát megkeresed a mobilevoip programot a gugli boltban, letöltöd.
Előtte neten beregisztrálsz a freevoipdeal.com oldalra valami kamu nem EU-s címmel, de valós magyar telefonszámmal. Feltöltöd 10 Euróval az egyenleged, és 4Ft/perc alapon hívsz a mobilevoip segítségével magyar mobilt,és 120 napig ingyen magyar vezetékest (utána az is 4Ft/perc lesz, amíg újra fel nem töltöd az egyenleged)
Azaz ha a tabletről hívsz, és a mobilevoip programba a freevoidpeal-es neveddel és jelszavaddal lépsz be, akkor úgy telefonálhatsz róla, mintha a saját telefonodról hívnál. Még a számkijelzést (Called ID) is tudja, ha ezt beállítod. A hívás minősége némileg rosszabb lehet mint a mobiltelefonról indított hívás. Függ a használt nettől is.
Ehhez semmi sem kell, csak wifis net, meg androidos tablet vagy okostelefon. -
bedohazi
aktív tag
es akkor mi a teendo?
-
gartez
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem a Waytep xtab 79qci készüléket de ma bementem a media marktba és megtaláltam prestigio quantum 7.85-öt...specifikációba szinte ugyanaz (prestigioban nagyobb az akksi).Azt szeretném kérdezni h melyik márkának jobb a supportja és ti melyik márkát ajánlnátok?
Előre is köszi! -
Palapo
aktív tag
válasz
tjb007 #43426 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Igen,van az édesapámnak ilyen SIM kártyája,amit jelenleg is használ a mostani mobiljában.
Viszont úgy tudom,hogy ebbe a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Wifi + 3G táblagépbe nem jó a sima SIM kártya. Állítólag microSIM kártya kell bele. Ilyenkor mi van? Méretre levágják a mostani SIM kártyáját vagy kap egy újat? -
herrkoser
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Van nekem mobiltelefonra havi 7 gigányi LTE adatforgalmam, ami ráadásul még hűségnyilatkozatos is. Arra gondoltam, hogy egy Lumia 820-ast beállítanék hotspotnak és ezt a netes adatmennyiséget inkább a wifi-only tableten használnám ki.
Van esetleg tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy érezhető-e bármilyen lassulás amiatt, hogy a kapcsolatba routerként be van iktatva egy telefon, vagy hogy emiatt instabillá válna a mobilhálózattal a kommunikáció?
Köszönöm előre is!
-
tjb007
nagyúr
válasz
karandip #43419 üzenetére
Az ilyen WoW és Diablo kaliberű játékok úgy ahogy elfutnak egy Bay Trailes modellen is, de az Injustice és Darksisderhez hasonlóakhoz már jóval komolyabb kell, amit 200e forintért biztosan nem fogsz megkapni.
Ha ezekről le tudsz mondani, akkor tökéletes választás lehet az ASUS Transformer Book T100 vagy a Dell Venue 11 Pro is.(#43422) bedohazi
Firmware szinten hiányzik az AC3 licenc, azért van az periodikus sistergés.
(#43421) Palapo
A Wi-Fi only verzióba értelem szerűen nem lehet SIM kártyát rakni, így telefonálni/SMS-t küldeni/videotelefonálni/mobilnetezni sem lehet vele.
A 3G-s verzióval viszont mindegyiket leget, persze csak ha egy olyan SIM kártyát raksz bele, amihez hangalapú előfizetés is tartozik.(#43423) Ace owner
Azon elég nehezen fog elfutni gy Injustice.
A 79qci-hez pedig az univerzálisokon kívül létezik még egy gyári tok is: [link]
-
Ace owner
addikt
79kuszihoz milyen tokok vannak/lesznek? Billzetes meg smart cover szerű kellene..
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. 2 nappal ezelött vettem egy My Audio Series 7 QA-t. Nagyon meg vagyok elégedve vele,nincs semmi belassulás,akadás vagy bármi probléma. De egy dolog nem hagy nyugodni. A wifi a másik szobában van,vagyis a router. Az én szobámba nem látja a wifit. Ha közelebb megyek a másik szobához(ami mellettem van) akkor viszont észreveszi. Ha visszajövök a saját szobámba egy darabig van jel,majd aztán megint nincs. Mi lehet a probléma???
-
bedohazi
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Allview Alldro 3 Speed duo tabletem, 4.1.1 androiddal.
Az lenne a problemam, hogy ha filmet akarok lejatszani az MX Player-el akkor szepen fut barmilyen formatum, de en at szeretnem tenni hardveres gyorsitasra es amikor atteszem akkor, periodikusan, kb 2 masodpercenkent egy sziszeges hallhato ami lehetetlenne teszi a filmezest pedig mkv formtumnal a kepminoseg is jobb lesz es foleg a hang is, csak az a periodikus sziszeges nem tunik el. Letoltottem azt a codecket amit irt a beallitasoknal, ugy sem jo, majd hagytam a hadrveres gyorsitast es a hangbeallitasokat is mind kiprobaltam, meg mas lejatszokat is de semmi nem segitett.
Valami otletetek van, hogyan lehetne eltuntetni azt a sziszegest? -
karandip
tag
Meg vagyok lőve, mert nem értek hozzá mit kell nézni egy tablet vásárlásánál.
Mindenképpen 1 windows 8 tabletet szeretnék, minimum 10.1-es képernyővel.
Utakra használnám, filmnézésre, játékra, könyvolvasásra. Jó lenne futna rajta diablo 3, world of warcraft, injustice, darksiders... pár hasonló játék.
Minél olcsóbb jó lenne, van rá 200 ezrem. -
direkt-x
tag
Nekem is tablet kellene, de az előző elvárások nekem is megfelelnek.
Későn vettem észre -
gajdy
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, külföldi webshopoknál nézelődtem pl pandawill, de nem ismerem az egyes típusokat ezért hozzátok fordulok.elvárások:
- minimum 7 hüvelyk
- új készülék
- külföldről rendelném (kínai tabletek vonzanak alacsony áruk miatt)
- főleg játékra lenne használva, néha filmezés, vagy intenet
- 25 ezer körül
- 4 magos processzor
- OTG funkció működjön
- megbízható, jól bevállt készülék -
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám tegnap az UPC-nél vette gy Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Wifi táblagépet. Majd futár hozza ki. A kérdés az,hogy ebbe a táblagépbe lehet tenni SIM kártyát? Azaz ezzel lehet sms-t és videóhívást kezdeményezni? Vagy erre csak a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Wifi + 3G képes?
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #43394 üzenetére
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
150K körül szeretnék táblagépet. Játékon kívül használnám internetre és mozizásra... Milyet ajánlanátok? Kijelzője, ha lehet, akkor 10" körüli legyen...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest