-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Palapo #43429 üzenetére
Én 2 perc alatt így oldottam meg a microSIM kérdést.
gartez: Én is hasonlót tapasztaltam amit a többiek,hogy a Quantum valamiért meg-meg akad több másodpercre is. Pedig minőségre jobb,mint a Wayteq,mert annak olyan gyengének tűnik az egésze,érintője "besüpped",meg ilyesmi.
mexel:Ha 7"-osba gondolkozol,nem tudom lehet-e venni még,de nekem volt Prestigio 7.0 Pro Duo,ami mindenben "tökéletes" volt,az akku gyengeségén kívül.
Ha böngészel rajta sokat használhatóbb a 4:3 kijelző,mert kényelmesebb írni is rajta akár fektetve,akár állítva használod.
Az Alcor 2 gigás verziója az MM-ben már 47899 online,már "csak" 8000 a különbség,de szerintem megéri.Direkt kipróbáltam elindítottam több böngészőt több oldallal,meg progikat,egyiket se zárta be,mind ott maradt a memóriában és csak visszadobta,ha kellett.Ennél egyedül a wifi gyengeségét találtam gondnak,de azt kb. 5 perc alatt helyre lehet hozni,utána kb. olyan lett mint a Nexus 7-nek.
ITT van egy videó,ahol összehasonlítottam a kettőt,milyen használat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest