-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Van egy kellemes tapasztalatom: Hozzájutottam egy Asus Fonepad-hoz,amiben az 1.2-es Intel Atom van. Használat közben - nem tesztekben,mert szerintem az Atomot máshogy kezelik - a Nexus 7 teljesítményétől szinte nem is marad el,teljesen gördülékeny még összetettebb net oldalakat nézve is. Pdf fájlok,ppt-k szintén gördülékenyek,játék nem érdekel,nem tudok nyilatkozni. Ami nagyon tetszik a rezgőmotor egy tabletben.A wifis kínai csodákban nem láttam még,márkásból a modem nélküliből,az Acer A1-810-ben van.
Ami tetszik még az Asusban,az a szoftver ellátottság,olyan praktikus,jól használható dolgok vannak benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX