- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Google Chromecast topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Jövök, hogy hülyeséget kérdezzek. Nézegettem messzi távol-keleti(,gagyi kínai) tableteket olcsón és azt kell mondjam, tetszenek. Használtam is ilyeneket,telefonokat és meg voltam velük elégedve. Teljesen jók voltak, szal engem meggyőztek. Az egyetlen gondom, hogy az érintő billzetet nem tudom megszokni. Szal nincs valami olyan másolat, vagy valami olyasmi kínai tabi, mint az Asus Transformer széria?
Bocs, ha hülye a kérdésem és tudom, hogy ez eléggé megosztja a társaságot, de azért érdekelne, hogy létezik-e ilyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Könyvajánló
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bocs, ha hülye a kérdésem és tudom, hogy ez eléggé megosztja a társaságot, de azért érdekelne, hogy létezik-e ilyen.
Dr.NX