-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Szerintem abszolút nem írtam butaságot, az, hogy te félreértelmezted, az a te dolgod.
Az a gép, amit vásároltam, máshol 230$, itt 186+30=216$ volt. Ezért írtam, hogy NEKEM olcsóbb volt. Sőt, a maradék árból még vettem egy billentyűzetes tokot is hozzá. A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt.
Akkor most kitárgyaltuk pro és kontra a dolgokat, mindenki úgy vásárol, ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen légkondit a lakásba?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX