- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25320 üzenetére
Szerintem abszolút nem írtam butaságot, az, hogy te félreértelmezted, az a te dolgod.
Az a gép, amit vásároltam, máshol 230$, itt 186+30=216$ volt. Ezért írtam, hogy NEKEM olcsóbb volt. Sőt, a maradék árból még vettem egy billentyűzetes tokot is hozzá. A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt.
Akkor most kitárgyaltuk pro és kontra a dolgokat, mindenki úgy vásárol, ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest