- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ignisvvt
csendes tag
válasz
Csygusz #25321 üzenetére
A máshol az mit jelent? Máshol 230 USD. Neked volt 216 USD postával együtt. Igy spóroltál 24 USD-t, 5098 Ft-ot, ebből kifizetted a 4730 ÁFA-t, igy maradt a zsebben 368 Ft. Az meg a BKV a vámhivatalig. Ha betakarja.
Persze attól függ, hol a máshol. Mert ha az is Áfa fizetős, akkor a fenti stornó. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25321 üzenetére
"Szóval ez az ingyenes Singpost meg akármi, ilyen értékű kütyünél szerintem nem kifizetődő."
Mi ez ha nem butaság?A singpost ingyenes a DHL meg +pénzt kér a szállitásért.Akkor most miről beszélünk?"Igen, a tabletek vámmentesek."
Ez is csak féligazság.Nem a tabletek vámmentesek,hanem amik a törvényben leirt árérték alá esnek."A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt."
Képzeld el a free post-os csomagoknál meg semmit nem kér senki.
Csak hozza a postás azt kész.
Erről beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged