- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
beneboy
tag
válasz
feeder42 #10301 üzenetére
Helló!
Én is sokáig keresgettem, jelszó: 40eft alatt legyen, de használható!
Nálam a Concorde 7015, és a Huawei S7 Slim játszott!-S7: előnyök kártyfüggetlen, lehet vele telefonálni, lehet bele netkártyát rakni, főnökömnek ilyenje van, és nagyon szereti, mivel van benne GPS ő ezt használja kocsiban is. Bloetooth headsettel telefonálni, táblázatokat nézegetni rajta, e-mailezni, olvasgatni, filmezni tökéletes!
-7015: előnye a mali400 chip , ICS (de csak a forgalmazónál lehet ilyennel kérni Pesten, egyébként alapból 2.3.4 van rajta pl ha edigit..ba veszed) , de nincs benne GPS, 3G, ha jól sejtem az aksi is rövidebb ideig bírja. Vidéken én eddig csak Edigitálban találkoztam vele.
Én jelenleg kína felé kacsintgatok, ahogy sokan mások is itt a fórumon. (van egy eladó S7 slimem bontatlan, hardveraprón hirdetem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest