Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Pandawill
Hmm lehet én kezdek felesleges összeesküvéseket szőni, de egy igen érdekes dologra lettem figyelmes.
Nevezetesen, hogy a reklamálásokra használt internet hozzáférésemről képtelen vagyok bejelentkezni az oldalukra. (eddig ment)
Kipróbáltam Androidos telefonnal, ugyanazon az internet hozzáférésen wifivel szintén nem enged be. (nem kapok hibaüzenetet, simán csak nem enged be)
Ugyanezen a telefonon, ugyanazzal a böngészővel csak mobilnetet használva beenged.....Mondjuk nem tudom ez miért lenne nekik jó, de akkor is felettébb érdekes.
Nem mellesleg ma a 76. voltam a "live chat" listájukon, 4 órán át várakoztam, a 6. voltam mikor is fogták és kikapcsolták az egészet. Szemét szar banda ez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest