Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Hali!
Idetévedtem, és örülök.Szeretem az analóg kis Minoltámat, megvan a maga varázsa. Mostanság fájó szívvel, de lehet beszerzek egy digitális társat is hozzá, bár félek, hogy a digitális képek színben, minőségben valahogy mégsem lesznek ugyanazok....
Elég sok tapasztalatom van párizsi laborokkal, azokkal soha semmi gondom nincs.
Photo Service esetleg? Rengeteg képem van, amit náluk hívattam elő, és egyszerűen gyönyörűek. Ott alapból keretesek, amit nagyon kedvelek, és nem ismerem az okát, de lehetetlen itthon olyan élénk és szép színekkel előhívatni képeket, mint amilyenek azok. Sajnos. A Deák-Madách tér sarkán lévő Kodakban szoktam hívatni, meg filmet (mindig Fujit) is ott veszek, mert hűtőben tartják.
Épp dilemmában vagyok, érdemes-e a legutóbbi pár tekercs filmet előhívatás mellett digitalizáltatni is. Praktikus lenne, de olyan szentségtörésnek érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen TV-t vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest