Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
"Starting debugging shell for boot step: prepare_sysroot... type exit to quit"
Ez az init folyamat utolsó lépése, még az initrd-ben.
prepare_sysroot() {
progress "Preparing system"
if [ "$SYSTEM_TORAM" = "no" -o "$INSTALLED_MEMORY" -lt "$SYSTEM_TORAM_LIMIT" ]; then
mount_part "/flash/$IMAGE_SYSTEM" "/sysroot" "ro,loop"
else
cp /flash/$IMAGE_SYSTEM /dev/$IMAGE_SYSTEM
mount_part "/dev/$IMAGE_SYSTEM" "/sysroot" "ro,loop"
fi
mount --move /flash /sysroot/flash
mount --move /storage /sysroot/storageAzért nem szokott sikerülni ez a lépés, mert sérült lehet a SYSTEM fájl, az SD-n, így nem tudja loop mountolni.
"Megoldható lett volna valami "system" fájl másolással-felülírassál a friss CE-ből az sd kártyára az újfent működésre bírása?"
Pont ezt kellett volna csinálni, valszeg el is indul. Vagy leszeded a .tar fájlt, kibontod és ott van benne a SYSTEM.
"Miképp lehetett volna a friss CE-Kodi alól átvenni a belakott rendszert?"
Úgy mint a linkelt első írásban, csak pont visszafelé. Előtte még a KODI-t le kell állítani mert futás közben van nyitott socket, ami nem másolható.
cd /tmp
systemctl stop kodi
rsync -av --delete /var/media/STORAGE/ /storage
systemctl start kodiMásolhatsz MC-vel is ahogy DoItYourself írtade a kodit ekkor is le kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Battlefield 6
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kompakt vízhűtés
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself