Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz blakey #95195 üzenetére

    Nincs mit módosítani a felvételen mert a TVHeadend nem nyúl bele a forrásba, a nyers streamet rögzíti. Láthatod még az EPG adatokat is tartalmazza, ha megnézed médiainfóval.

    Egyszerűen ez bug, ha éppen bekapcsolom az élő adást mondjuk 4:3 képarányos film megy éppen, addig nem változik amíg le nem állítom és elindítom újra, hiába a reklám és a következő műsor már rég 16:9. Élő adásról beszélünk most nem felvételről. Mindez csak CE alatt jelentkezik, Apple eszközöm nincs, szóval az a teszt kiesett.

    Még ha VLC-ben is nézem az élő adást ott is automatikusan vált képarányt amikor kell, tökmindegy éppen milyen képaránnyal megy az élő TV.

    Nem lehet a felvételben hiba ha a Windows-os lejátszók teljesen jól kezelik és a LibreELEC is. De egy alap Samsung TV is amibe be van dugva a koax és DVB-C-n vannak a csatornák beállítva ott is automatikusan vált képarányt amikor kell, pedig az egy buta nem okos TV, még felvenni sem lehet vele.

    De ok, elengedtem mert kötöd az ebet a karóhoz.

    Jobb is, hogy nem CE fórumra írtam mert még úgy látszik magyarul sem tudtam elég jól megfogalmazni a problémát, hát még akkor milyen káosz lett volna belőle ha angolul állok neki.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák