Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregorik
senior tag
Első hozzászólás előtt olvasd át a Téma összefoglalót!
[ Módosította: radi8tor ]
-
gregorik
senior tag
''As of October 2005, there are already over 150 PS3 games in production by multiple developers and publishers, like SCEA, Electronic Arts, Konami, Namco, Neural Arts and many others.''
(wikipedia) -
gregorik
senior tag
nana... túl korai? pár hét múlva uppolok ;)
-
anulu
félisten
ez kicsit problémás lesz... jelen állás szerint a Disc-eknek lesz egy egyszer írható szektora, amit első indításkor vés bele a PS3. ez egy digitális kód, és onnantól fogva csak azon a konzolon tudod lejátszani, amelyiken először... ótvar egy húzás, szvsz. mod-chipek rlz!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gregorik
senior tag
up
-
Sir Pocok
őstag
kicsit korai volt szvsz megnyitni ezt a topicot....
legjobb esetben ps3 eu-ba 2006 vege, hangsulyozom legjobb esetben!Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát én is kacérkodtam a gondolattal, hogy esetleg veszek a PC-m mellé majd jövő télen egy PS3-mat LCD TV-vel, így gondoltam írok a topikba. Amit biztos, hogy meg fogok venni (ha lesz PS3-ra), az a Gran Turismo 4 meg a Tekken sorozat legújabb része Mennyi lesz a PS3 induló ára? 120k?
-
Sir Pocok
őstag
válasz Alvin_ti4200 #19 üzenetére
sajnos olyan 250.000 körül.... ez lesz az eddigi legdragabb konzol
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
-
Sir Pocok
őstag
válasz Alvin_ti4200 #23 üzenetére
ezt az amerikai EDGE magazinban olvastam novemberi szam volt asszem
-
gregorik
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #19 üzenetére
The system's retail price has not yet been confirmed. To compete with the upper price ceiling of the Xbox 360, the PS3 will most likely sell in the U.S. for $300-$400 (£283, €416). wikip
vagyis usában alig 105 ezer lesz indulóáron . -
Sir Pocok
őstag
egy kis erdekesseg
[link]Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
az arrol:
(angol)
[link]Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Remington
őstag
Pedig egy konzolos lapban olvastam.
Azt írják még benne hogy ha az egész rendszer teljesítményét vesszük( cell, grafikus chip), akkor az összesen 1,5 TFLOPS számítási teljesítmény!https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
gregorik
senior tag
asszem nem csak magát a vasat, de a gammákat is érdemes lesz kintről behozni, mert röhej, amit itt elkérnek játékonként (16900ft.); most voltam Madridban, sokkal olcsóbb.
amúgy van valakinek olyan kontaktja, aki rendszeresen be tud majd hozni gammákat magyar ár alatt?
[Szerkesztve] -
Remington
őstag
válasz Alvin_ti4200 #46 üzenetére
Dede írják : ''Hozzá kell azonban tennem, hogy az architektúra felépítéséből adódóan ezt az elméleti maximumot soha nem fogjuk elérni, de ettől függetlenül lenyűgözőek a számadatok.''
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Sir Pocok
őstag
Egy konzolba nem az a pláne, hogy mennyire erős. Egy konzolt 70% a software ad el. PC játék szempontjából kezd leépülni és ez tény.
-
gregorik
senior tag
.
-
tapasztalotoknak kicsit korai a topik. eddig nemsok ember próbálhatta ki, főként nem mi.
a téma címe megtévesztő, vagy korai.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így készül egy Earfun headset
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest