- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
-
herrká
senior tag
válasz herrká #94304 üzenetére
Egyébként sem a p212 1g, sem a 2g nem működik. Minden lyukba piszkáltam, reset gombot nem leltem. Ezért a leírásban, az elsőben szereplő dummy-zip-el próbáltam. A Play áruház sem indul, a CoF leírásában lévő appot ezért le sem tudom tölteni. Android megkeresem az updatet, kiválasztom a dummyt, kiírja, hogy újra indul, aztán bejön valami jó sok szöveg a bootolásról meg középen a droid, hiba felirattal és ennyi.
Ha valaki tudna segíteni a környéken, továbbra is várnám! Ha nem, akkor majd megy CoF-nak, ha már volt olyan kedves és felajánlotta a lehetőséget. Köszi[ Szerkesztve ]
-
vera123
újonc
Üzenet Csicsókának!
Isten vagy! LLkobe és CoF segítségével a te transmissionodet és qbittorentedet sikerrel működésbe vettem. Nagyon köszónöm, hogy csináltad! -
LLKobe
veterán
válasz FingR86 #94274 üzenetére
Na most már minden fullosan megy. A probléma az volt, hogy véletlenül a külső vinyót exFAT-ra formáztam az EXT4 helyett. Mivel az exFAT-ot a linux natívan nem ismeri, így minden torrentnél mikor előre foglalta le neki a helyet, iszonyat szenvedett hosszú percekig.
Mióta átformáztam a vinyót, minden hasít mint a gép, ahogy kell
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
mikrofon
veterán
Ez tényleg jónak tűnik. EU-ban hol lesz beszerezhető?
Egyet biztos vásárolnék.CoreElec szerintem csak akkor lenne érdekes ha teljesen ki tudná használni a hardveres képességeket hiszen hardveresen ebben benne van minden... Pl kezelné a DV-t is. Akkor viszont ez a kütyü lenne a tökéletes média lejátszó!
-
Csabi1984
addikt
válasz mikrofon #94315 üzenetére
Jómagam is így vagyok vele. jó vétel lesz ha megy majd vele a CoreElec
Így egy készülékben érhetném el a BD lejátszást isobol, menüvel ahogy eddigi Dune készülékkel és ugyanakkor CoreElec-Kodit bootolás után legyen így!
Ha még az Android részén feltelepített apk-ről is menne a kodi kadenciahelyesen, hibátlanul az már túl szép lenne[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz mikrofon #94315 üzenetére
Nem tudom, de én nem várom ki..Ha megjelenik rendelek egyet.
Nem ismerem a dune hogyan működik, de azt olvastam hogy a fel7 pl. menni fog rajta,
de hogy a dune appból indított android appoknál mi a helyzet azt nem tudom.. néhánynál, pl kodi netflix smarttube, azt írják hogy tökéletes, de majd meglátjuk mire képes.
Közben meg remélem az itthoni homatcs boxot is sikerül kipofozni az android alatt..
Valóban ha jó lenne minden, akkor nem kell a coreelec, de ha megy az is, az sem baj -
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ez elvileg kapható lesz, komplett kitt, most futnak a tesztek, finomhangolások. Valószínűleg a véglegesen máshol, vagy másképp lesz a logó, sajnos IR-vevő nem lesz benne, Wifi, BT működik a kis USB-s vevővel, nagyon jó a hűtése, de majd meglátjuk. Kár, hogy "régi" SoC.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
syler123
veterán
Az x96 max+ és az x96 max+ ultránál a portok ugyanott vannak? Találtam thingiverse-en 3d nyomtatott házat, aminél be lehet úgy tenni az alaplapot, hogy felül legyen a proci. Az ami nem tetszik, hogy nincs kivágva a kijelző, mert ha minden igaz megfelelő dtb-vel meg lehet fordítani a kijelzőn megjelenő adatokat.
-
cof
veterán
válasz syler123 #94327 üzenetére
Igen, ugyanaz az elrendezés. Ki tudod vágni te is utólag dremellel, vagy megkéred akivel nyomtattatod, hogy vágja ki még nyomtatás előtt a fájlból. Kb. 2 perces munka annak aki ért hozzá.
Mindenképp kell valami, mert így az IR táv sem fog működni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
syler123
veterán
Ebben igazad van, már látom.
Viszont szerintem nem jó az elrendezése a felső résznek. Ha úgy nézzük, hogy hátul van az utp, hdmi, akkor jobb oldalra jön ki az usb és kártyaolvasó, nekem az a bal oldalon van. Szerintem az ultrát átvariálták.
Ja nem, merthogy itt meg kell fordítani az alaplapot Akkor viszont tényleg jó
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Egy régi beelink mini mx s905 boxon szeretném belső tárhelyre rakni a coreelec-et. Még sosem csináltam ilyet így kicsit idegen ez nekem. Még SSH-t sem használtam és látom összefoglalóban hogy az kell hozzá. Hogy kell SSH-val csatlakozni? Mi a milyen port kell a 8080? Ez nem igazán tiszta!
A másik kérdésem hogy már lett használva (igaz csak kétszer) az a coreelec ami sd kártyán van de csak kettő kiegészítő volt rajta amit töröltem is. Ez így jó vagy mindenképpen friss telepítés kell?
-
kenand
veterán
Tanix TX9s-ben az a legjobb, hogy csúnya nagy háza van, de nem is melegszik, nem is kell semmilyen modding...
Az állandóan világító fényes kék led (ki és bekapcsolva állandóan világít, és csak 1 színt tud), az nem a legjobb benne... -
LLKobe
veterán
Üdv!
Ismét segítség kéne, legalább ötlet szinten
Adott egy X96 Air box, ami tökéletesen teszi a dolgát, egy kivétellel:
folyamatosan az történik, hogy random időközönként kikapcsol.
Nem lefagy, kikapcsol.Ötletem sincs miért, a logok pedig 2 naposak, semmi értelmeset nem mondanak.
Bármi ötlet mit lehetne csekkolni?
CEC-et már néztem, nem kapcsolja ki elvileg semmi.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz nfsu17 #94336 üzenetére
Mivel nem itt van a gép csak ssh-n érem el, és nem találtam melyik config fájl tárolja ezt a beállítást. De ott az lesz, ami a default egy fresh install után, tehát nincs timer beállítva.
-
LLKobe
veterán
válasz nfsu17 #94338 üzenetére
Erre nem tudok egyértelmű választ adni, apám használja. HDMI váltást nyomja de, de annak mi köze bármihez?
AiRLAC: Ezen már túl vagyok, csekkoltam, nem kapcsolja ki. Legalább is ez van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz LLKobe #94339 üzenetére
Annyi köze lehet, hogy egy másik távirányító valamelyik gombja küldheti pont azt a kódot infrán, mint a box távirányítója kikapcsolásra. CEC-en, vagy a saját távirányítójával vezérli édesapád? Ha előbbi, akkor egyszerű megoldás, ha az infra vevőt leragasztod (vagy felrakod a TV hátuljára a boxot, hogy ne legyen "látható" az infra vevő).
Alex
-
LLKobe
veterán
válasz vargalex #94344 üzenetére
CEC-en. Az a fura hogy ilyen gond eddig nem volt (pár éve már így használja), most tettem új CE-t rá. És nem is azt mondanám hogy azóta van a gond, inkább azóta mióta visszavittem apámhoz.
Nálam csak pár órát ment, nála az első reggelre, 15-20 óra után jött elő először, azóta még egyszer. LEhet nálam is csinálta volna ha van rá elég ideje.Minden esetre köszi az ötletet, megnézem ezt is. Most azt akarom kipróbálni hogy pár napra kihúzatom belőle a HDMI hábelt, ez kizárna minden CEC-el kapcsolatos dolgot
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Persze, tudsz neki "yes" el válaszolni ha biztos vagy benne hogy tudod mit csinálsz
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs