Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Rodzser Mór #84706 üzenetére

    Kevés kínai kütyü érkezik gyárilag használható ROM-mal, egyetértek veled az X96 Max Plus kapcsán. Arra én slimboxot tennék, vagy lecserélném.

    Ha CoreELEC-et szeretnél tenni rá, akkor S905X3-as eszközre lesz szükséged. Ezek közül nekem talán a Tanix TX3 tetszik a legjobban (a gyári launcher is használható, de ha teszel rá másikat, akkor tudsz rá varázsolni egy hagyományos, alap droidos felületet is, ill. ennél van felső értesítési sáv és tálca is, ami nekem az X96 Max Plusnál szintén hiányzott).

    Ha nem kell CoreELEC, akkor vannak S905X4-es procival szerelt eszközök is. Pár napja használok egy A95X F4-et, egyszerűen szuper az egész! A felület hasonlít az X96 Max Pluson látotthoz (első blikkre meg is ijedtem tőle :) ), de kb. minden jobban működik: pl. tudok a kontrollerrel lépkedni a menüben (X96 Max Pluson csak akkor tudtam, ha egér üzemmódba kapcsoltam), ill. van egy app, ami kilövi az összes háttérben futó cuccot. A képernyőn soronként megjelenő ikonok sorrendje változtatható (nem is tudom, hogy az X96 Max Pluson az volt-e), gyárilag van rajta YouTube, Netflix (utóbbiakhoz dedikált gomb a távon) és még Plex kliensprogram is, amivel reccenés nélkül, hibátlanul visz mindent a szerverről (van egy 20-25 fájlból álló tesztcsomagom), de van rajta egy TVMC nevű progi, ami tulajdonképpen Kodi 18.4-et takar. Az is jó, mert tudok rajta Exosharkot használni, ha letöltés nélkül kellene valami magyar nyelvű tartalom (Mátrixra ugyebár még nincs). Szuperül futnak rajta a játékok is, és érezhetően gyorsabban történik minden, mint az S905X3-as boxaimon valaha is. Speedtest-tel mérve wifin kimaxolja a 300-as netet. Ja, a tetején van egy led fényjáték, ami - hála Istennek - kikapcsolható. Szóval ez talán életem 2. olyan noname kínai kütyüje, ami out of the box, totálisan mókolásmentesen teljesíti minden kívánságomat.

    Windows viszont nem nagyon lesz belőle. Az a tapasztalatom, hogy droidon az működik igazán jól, amihez van jó kliensprogram, a böngészőből futtatott dolgok sokkal kényelmesebbek windowson. Bár ezen az új kütyün böngészni még nem is próbáltam.

    DTS, Dolby Atmos és hasonló varázslatok kapcsán nem tudok róla véleményt alkotni. Egy ilyen van a TV-re kötve a nappaliban, minden (laptop, mini PC, konzol) ezen keresztül szólal meg. Ha valaki linkel tesztanyagot, akkor szívesen próbálgatom, hogy megakad-e valami a torkán.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák