Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz nfsu17 #68194 üzenetére

    "Ez így akkor elég harmatos...mármint a box USB-s tápellátása...mivel ez a hdd eddig mindenhol ment gond nélkül, mondjuk azok nem is "kínai vackok" voltak. Ezzel most nem akartam senkit megsérteni, de azért ne vegyük egy kalap alá a Technisat, Samsung, Dune stb sorába ezeket a boxokat."

    Bocs, de min vagy kiakadva? Hogy a kis kínai boxok általában 5V 2A-es tápja nem bír el egy külső HDD-t? Nyilván nem bírja el! Van olyan box, amelyiknél eldöcög, és van olyan, amelyiknél nem. Hogy jön ide egy Dune? Sokszoros teljesítményfelvétel mellett nyilván képes rá, hogy felpörgessen 1 vagy több, rákötött HDD-t. Egy energiazabáló PC is képes ugyanerre, mégsem nevezzük jobbnak. Ez nem színvonal kérdése, hanem tápellátásé.

    Vagy külső tápos vinyó kell, vagy külső tápos usb hub, vagy egy Y-kábel használatával kell a mini PC-re dugni a vinyót. Utóbbi ajánlása miatt korábban volt itt egész komoly csörte is, de továbbra is tartom, hogy ezerszer jobb megoldás, mint plusz táp nélkül külső vinyót használni. A legjobb meg az, ha hálózati megosztás használata mellett semmilyen vinyót nem dugdosunk egy ilyen kis kütyüre, de ez persze nem kötelező.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák