- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz DroiDMester #4847 üzenetére
Ne mergelodj kerlek. Én is ezt irtam, hogy lesz ez jobb, kérlek olvass ertelmezve. Azt is irtam, hogy az s905 is gáz volt az elejen, sőt azt is, hogy a 60hz lejátszás is elvezheto, sőt vidonme alatt android alatt is használható az s905.
Én csak azt mondom hogy jelenleg az s912 semmivel nem jobb android alatt mint az s912, sőt még ki kell várni a fw javításokat és nincs rá LE.
Tehát aki most akar egy hibátlan mp eszközt az válasszon s905-ot, aki ráér vele még pár hónapot szórakozni az vehet s912-ot. De dragabb.
Peace.
És kevesebb "!" jel is eleg.Box's don't touch!
-
a8l
aktív tag
válasz DroiDMester #4841 üzenetére
Akkor a javaslat az hogy ne frissítsük a 102-es buildet 103-ra ha addig jól működött.
-
nagyúr
igen, aki még nem frissítette az NE TEGYE! nálam eddig hibátlan volt, de tegnap feltettem a 103.at azóta szaggat a hang és zöld bevillanások(midha vakuznának) vannak eltérő időközönként(van hogy 10-15.percig semmi, aztán meg 5.perc alatt 10X is) az igaz hogy nem csináltam Hard Reset -et frissítés után(van mikor csodákra képes) de már elég jól belaktam és feleslegesen nem kezdeném elejétől, De ha valaki kipróbálná akinek még nincs nagyon belakva ezt is megtudnánk(bár nem sok remény látok benne hogy helyrejön tőle)
Holnap megnézem még MX player el az mkv -t, meg iso -val kodi alatt
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz DoItYourself #4711 üzenetére
Futottam egy kört a LE 007 + gxbb_p200_2G_1Gbit_OTG_Port.dtb-vel, de csak fekete képernyő lett belőle.
MX64 / M18-on próbálta már valaki?Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
envagyok
veterán
válasz DroiDMester #4853 üzenetére
Ezt a ne frissíts, mert szar az új hozzáállást akkor érteném meg, ha mindent, azaz teljes alapállapotba állítást is megcsináltál volna.
Így is behülyítettél egy csomó embert az "élménybeszámolóddal".
Ez egy szakmai topic, itt nem előny a hiteltelenség.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #4854 üzenetére
Kacerkodom vele. Épp most találtam egy 4gb kartyat...
Tegnap leoproltam a droidot egy reboottal de nincs frissites, maradt a 107L.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
Jól megfogtal
15 márciusban jelentették be és 15 novemberben már voltak konkrét termék unboxing videok. Kb 1 hónapja van használható LE. Tehát 10 hónap kellett hozza, ez valóban nem egy év. Igazad van.A nem frissítésről meg annyit, hogy az s905-re is egymásra épülő frissítések erkeztek, ha most nem frissitesz csak innen a fórumról tudod meg ha jön új fw.
Inkább frissits és teszteld, van több kodi verzió (spmc, vidonme vagy régebbi kodi), a kodiban is van több beállítás.Box's don't touch!
-
dugesz77
őstag
Na jó ez így lehet erős kifejezés de igaz ami igaz talán két napos teszt után ki lett mondva,hogy már alap androidos Kodival "tökéletes". Sajnos jelenleg a frissítési hiba miatt és a nemlétező LE miatt nem hiszem,hogy túl boldog aki beleugrott, már aki média lejátszásra vette.
Én is kivárok a rendeléssel míg kikristályosodik. Bár a most kiadott 007-el nekem már most is 99%-ban kiszolgálja az igényeimet a MiniMX is .[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz dugesz77 #4865 üzenetére
Én most is ezt venném. A célszemély médialejátszási igényeit bőven ki fogja elégíteni, és kell az android, tehát az LE eddig sem érdekelt. Az összevissza bootolgatást sosem tudnám elmagyarázni mutternek.
Kikérem magamnak. hogy behülyültem.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Hyena
senior tag
válasz DroiDMester #4853 üzenetére
Nekem az uj szoftverrel osszesen csak egyszer volt ilyen zold villanasom, igaz en csinaltam egy hard resetet telepites utan...
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
titán
-
junkpod
veterán
Pont ez a lényeg:
Profi usernek LE-kodi képes box javasolt. Ezek a közép és alacsony áras s905 boxok.
HD hangokra, 24p képre érzéketlen usernek az olcsóbb s905 javasolt.
Mindkettő az ajanlottak kozul.
S912 jelenleg csak akkor ha plusz penzt akarsz jövőbeni lehetőségbe fektetni.
A te dontesedet, nem akarom kritizalni, hiszen szabad akarattal birunk, csak a tapasztalatlanok biztatását szeretném az ajánlott típusok felé terelni. Az mindenkinek jobb lesz.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Hyena
senior tag
Lehetseges , hogy jobb majd veszek egyet es kiprobalom az erdekesseg kedveert.
Amugy en egy chromecast helyett vettem a GT1-et a haloszobaba ahova mar at is koltoztettem, es hasznalnek rajta nehany androidos alkalmazastis nem hiszem , hogy sok bajom lesz vele mikor epp elalszom valami nasrol streamelt filmen
S905-os keszuleknek ezt gondoltam: Beelink MiniMXIII majd libreelecel , de ha van jobb otlet akkor kerlek tajekoztass (bar a beelink szimpatikus)harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
titán
válasz junkpod #4870 üzenetére
Akkor most leírom, hogy miért 912.
Az 5GHz-es, dual band WiFi-vel rendelkező boxok között csak egy X-es volt olcsóbb, mint a GT1. Az ajánlott boxok WiFi-je egytől egyig egy kalap szar.
A 912 jóval erősebb SoC, mint a 905, android alatt ez számít.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
törölt tag
A youtube tele van a Gt1 készülékről szóló tesztekkel ahol nincs vele probléma, sőt jókat írnak, mondanak, mutatnak róla.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Médialejátszásra nem való az android, ezt mindenki tudja. Az enyémen csak első indításkor lett kipróbálva az android, azóta Libreelec fut rajta. Libreelec alatt pedig csak akkor lenne jobb az s912, ha tudná a bd3d-t, amit valószínűleg nem fog, de majd elválik.
Különben majd fél év és az s905-ök árán fogják dobálni az s912-őt, addigra lesz hozzá Libreelec is és az lesz az ajánlott médiabox.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
-
a8l
aktív tag
válasz junkpod #4875 üzenetére
Nekem is megfelel az android ha jól működik a lejátszás alatta.
Hd hangokat az erősítőm se tudja (2004-ben vettem pio ax5i)
Magyar szinkronnal nem igazán van hd hang. Azért meg nem fogom angolul nézni hogy hd hang legyen. A 4k se nagyon van még alig 4filmet találtam 4k felbontással. 60hz volt eddig az asus oplay-nál is. Szóval nekem megfelel a 912.
Ettől függetlenül vettem 905-ös boxot is hogy tapasztaljam a különbséget. -
Zol77
aktív tag
Böngészőben érezhető sebességbeli eltérés?
Még nem vettem meg az S912-es boxot a tegnapi fw mizéria miatt,bár az a része nem is nagyon érint,mert ez a box csak max 1-2 megnyitott lapos böngészésre,meg gamepad kompatibilis gyerekjátékokra lenne használva.
A filmezés ezen lényegtelen,max egy kis youtube,és ennyi. A Beelink GT1-et néztem ki.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz junkpod #4877 üzenetére
38000 vs 41000 antutu. Az s905x meg 33000
Hasra esni nem kell tőle.
Szerintem sokan azt hiszik, hogy ez a 912 majd húha lesz. De nem.
Az s805,s812 között sem volt érzékelhető különbség openeleccel.
Azoknak ajánlott az s912, akik androidon játszanának tv-n, senki másnak.
Arra ott a tablet, a telefon.
Játékra meg inkább egy xbox360 45 körül újan, 25 körül használtan.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
-
KTU
addikt
válasz DoItYourself #4846 üzenetére
Beelink MiniMXIII 2GB / 16GB,
Beelink Mini MX Ver 1.0 2GB / 16GB, +5,8 Ghz wifi
Beelink M18 2GB / 16GB, +5,8 Ghz wifi
Ezeket használjuk nap mint nap androiddal, játék, Telegram, Kodi (Play-ből, MS.-al), netrádó, stb."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
interstate76
addikt
válasz dugesz77 #4865 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy aki médialejátszásra S912-es eszközt vett, az magára vessen és ne másban keresse a hibát. Ez nem konkrétan neked szól, hanem úgy általában minden olvasónak. 2 db S905-ösöm van itthon, érkezik egy wines is, szeretem próbálgatni az új cuccokat, mégsem rendeltem S912-est. Minek? A jól működő szoftver legalább ugyanolyan fontos, mint az erős vas. A Beelink Mini MXIII-as röhögve viszi az összes alkalmazást és játékot, amit feltettem rá. Talán a PSP-emulátorhoz jól fog jönni az erősebb CPU és GPU, de egyébként nem tudok olyan dolgot mondani, ami miatt érdemes lenne hardvert fejleszteni.
(#4879) envagyok Ez is felhasználófüggő (mármint a játékra történő felhasználás). Mi egy Xbox630-at adtunk el és ahelyett van a Beelink Mini MXIII: a Kinectimalst és a Kinect Disneyland Adventurest kb. 2 éve végigtolta/végigtoltuk, a többi ugrálóssal pedig alig játszott, szóval kb. 2 játék hiányzik a gyereknek (abból az egyiket meg fogja kapni, mert van droidra is, de fizetős, szóval karácsonyra vagy születésnapra pont jó lesz), ugyanakkor van kb. 8-10 olyan game telepítve, ami hiányozna neki, ha visszaváltanánk Xbox360-ra. A tableten/telefonon való játékról pedig az a véleményem, hogy sokkal jobb, ha kényelmesen elhelyezkedve, kontrollerrel játszik, mintha egy kis képernyő felett görnyedne, ráadásul így olyan játékokkal játszik, amiket én telepítek neki, és még véletlenül sem tesz fel semmiféle szemetet Play-ről. Szóval megértem az Xbox360-fanokat, a valaha volt egyik legjobb konzolnak tartom, de már semmi pénzért nem váltanék vissza rá.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
junkpod
veterán
válasz interstate76 #4884 üzenetére
Jut eszembe, létezik jó commodore (esetleg plus4) emulátor droidra?
Box's don't touch!
-
interstate76
addikt
válasz junkpod #4885 üzenetére
Még nem kerestem, csak PSP- és SNES-emulátor van fent az MXIII-on, ill. a SCUMM VM néhány régi kalandjátékhoz. Viszont van az egyik szekrény aljában egy Commodore +4-es!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
junkpod
veterán
válasz interstate76 #4886 üzenetére
Magnó is van hozza? Az enyémet anno eladtam és jó pofa lenne újra futtatni, akár emuval is.
Box's don't touch!
-
interstate76
addikt
válasz junkpod #4887 üzenetére
Van, de nem teljesen jó: lehet használni, de kézzel kell leállítani játékok indításakor, mert magától nem áll le. Nem egy kezelhetetlen hiba. Nekem a játékokkal vannak gondjaim, ugyanis sajnos elkeveredett a kazettáim egy jó része, annyira meg nem izgatja a fantáziámat a dolog, hogy újra beszerezzem őket (sok címre már nem is emlékszem), ezért nem tettem fel még sem PC-re, sem droidos mini PC-re Commodore-emulátort sem.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Mint ahogy a topic címében szerepel: amlogic s905, s912-es készülékek. Ezért nem kellene kizárni alapból a gt1-et.
Egyébként a hozzászólások 90%-át lefedi a libreelec.
Az tény, hogy a libreelec sokkal jobban bánik az erőforrásokkal, mint a droid, viszont kevésbé felhasználóbarát.
Az árakat sem értem kifogásként. 60 dollár alatt szállítással és a küszöbön pár hét múlva.
Valószínűleg legtöbben kiröhögnének, milyen öreg notim van, de az eddigi tapasztalataim alapján felmerült bennem, hogy az itthoni felhasználásra helyette bőven kiszolgálna a jövőben egy droidos box.
-
KTU
addikt
Egy ismerős is megkért hogy rendeljek neki TV box-ot,
nem vettem számításba a S912-ket.
Nincs root, nincs LE,
persze jól hangzik hogy ez újabb, de sajnos ennek az előnyeit még nem lehet élvezni.A lentebb említett Beelink tipusok rootolva érkeznek,
többek közt ez azt jelenti, hogy droiba szinte bármit letilthatsz, törölhetsz, stb. szeretem tudni mit néznek, mivel játszanak
3 fiam van, főleg a legkisebbnél igaz.(#4884) interstate76:
játékra van nálunk is PS, Xbox360, de már kevesebbet használják,
igaz még szinte nyár van, jó idő sokat vannak kint, és ezeknek a játékoknak ősszel - télen rossz időben van szezonja."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gabywap
tag
Amlogic S905X and S912 Processors To Support 4K VP9, HDMI 2.0a, Built-in DAC and More
Amlogic S905 vs S905X Benchmarks Comparison
Amlogic is Working on S905 and S912 64-bit ARM Cortex A53 Processors
Amlogic S905, S905X, and S912 Processors Appear to be Limited to 1.5 GHz, not 2 GHz as Advertised
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
KTU
addikt
válasz bostone #4890 üzenetére
Böngészés droiddal TV-n??
Hát nekem nem jött be, pedig 6 - 7 éve használok droidos telefont.
Mondjuk az is igaz hogy egyszerre 3 de inkább 4db böngészőt használok.
2-ben csak pár oldal (3-5), de többiben nem ritka tizenX oldal.
Tudom az én bajom.Ha win.TV-s böngészésre vágyom C2D laptop (+dokkoló) a TV alatt.
ezeket már kb. majdnem annyiért lehet venni mint egy X86 boxot(#4895) DoItYourself
Igen tudom
csak leírtam hogy aki erre téved és ilyet keres....
Az összefoglalót amúgy sem nézik, és keresőt sem használják[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
nagyúr
Beelink GT1 FEJLEMÉNYEK
Nyomtam neki Hard Reset -et, gyári Kodit töröltem, feltettem innét a kodi-16.1-Jarvis-armeabi-v7a.apk -t(ami NEM ugyan az mint a Play Áruházban lévő legfrissebb hiába mindkettőnek 16.1 a verziószáma, mert az csak 34 mega ez pedig 59)
Kicseréltem a Beelink GT1 nek a gyári HDMi kábelét a sajátomra, és most MEGINT MINDEN JÓ!!!
Nem akad a hang, és nincs zöld bevillanás sem!
Ne kérdezzétek melyik művelettől javult meg mert már nem piszkálok semmit rajta mert most így megint minden olyan amilyennek lennie kell!
-
-
nagyúr
válasz envagyok #4898 üzenetére
Antutu marhára szarul mér nem csak a S912 de minden mást !
kipróbáltam én is az s905 ön meg most a S912 is össze vissza mér hol 32000.pontot ad hol 40000.et a S912.re! Ez sz.ted normális? még mielőtt ráfogod arra hogy túlmelegedett az SOC és visszafogta az órajeleit, nem attól mér mást mert 1.óra kikapcsolt(táp is kihúzva) állapot után mér ilyen össze vissza!
Majd térjünk vissza pár hónap múlva arra hogy a S905 vagy a S912 a jobb! nem igaz hogy nem tudjátok megérteni hogy még nagyon friss dolog ez kell neki néhány hónap hogy normalizálódjon!
Hardverrel sz.tem semmi gond inkább a elkapkodott/összedobott ROM -okkal van gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest