Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko6
senior tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Akinek megy a vietnámi

-
válasz
tatararpad
üzenetére
Igen lesz s905 utódja.
-
dh66e
veterán
válasz
tatararpad
üzenetére
App valóban nincs.Kollégának mivel segédprogramot írt ezért linkeltem neki a bluestarks-ot.Ezen már túl vagyunk nem erre gondolt.
Abból indultam ki hogy aki digit rendel az legalább net+tv-t fizet elő.Igen így nézve két előfizetés kell.
Nekem tökéletesen megy tableten,meg a win 8.1 notin is(BS-al). -
dh66e
veterán
válasz
tatararpad
üzenetére
Nem nagyon értem milyen román appokról beszélsz mert magyar a digi alkalmazása,meg hogy a tv go meddig jutott(ez hogy jön ide
), a D.O-hoz eleve egy előfizu kell a kezdetek óta. -
dh66e
veterán
válasz
tatararpad
üzenetére
A droid azért kell hogy a két kis lurkó tudjon játszani rajta nagy ritkán. rpi2-t majd magamnak veszek

-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
A best szó jelentése pont elég a félrevezetéshez, mert aki nem tud angolul az is tudja mit jelent.
Az ilyenekre pont ugyan úgy ugrom, mint egy olyan linkre, ahol egy kínai eladónál kiírt 32$-os eszközre azt írja, hogy 9000Ft-ért elérhető.
Aztán jön a sírás, hogy ááá megfogták a vámon, és az mindjárt jó esetben 11,5, rossz esetben 12, a legrosszabb esetben pedig meg sem érkezik.
Nem, nem érdekel hol dolgozom, örömmel linkelem hol lehet olcsóbban megvenni a kütyüket, csak az áfát ne felejtsd el rászámolni, biztos ami biztos.
Ha pedig bekéri a vám mi is ez, ne a számláról írd rá, hogy Android mediaplayer, mert az +0,034%, hanem miniPC-t.
A lényeg az, hogy szegény fórumtárs ne szívjon egy vélt vagy valós félrevezetés miatt. -
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
Mi bizony nem szeretjük, és mindenkit elriasztunk és lebeszélünk róla nyomós indokokkal!
Egyébként pont előtted szóltak hozzá, hogy mennyire jó az 5-ös, és ehhez a tapasztalatomon kívül a Samu note 3-om is a bizonyíték, pedig abban nem 2gb ram van.
Vissza is raktam a régi rendszert. -
törölt tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy nem sokat tudsz a miniPC -kről és az Androidról. A Tronsmart -ra sincs 5.1 támogatás, csak 5.1 -van. Megveszed, oszt nem működik semmi. Pont ugyanúgy, ahogy eddig az összes ilyen kütyünél. Aztán jönnek az olyanok, mint Lifeforce és megpróbálják orvosolni azokat a hibákat, amiket a Tronsmart -hoz hasonló gyártóknak kellene, de sz...k rá. Szóval, a Lifeforce -hoz hasonlók nélkül b..6nád az 5.1 -es kütyüdet. A miniPC nem teló. Nincs olyan feature, amitől Lollival jobb lenne. Sőt! JB -vel volt eddig a legjobb a miniPC -s használat. A KK már rontott rajta. De, ez nem csak a miniPC -kre igaz. Az Androidban JB -ig tartott a Google mézesmadzagja. Onnantól csak a látványról szól a fejlesztéseket bemutató marketing, miközben egyre zártabb lesz a rendszer, ahogy a Google sorban csukja be azokat a kiskapukat, amik lehetőséget kínálnak a fejlesztőknek arra, hogy eltérjenek attól az iránytól, ami felé a Google az érdekei szerint terelgeti az Androidot.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
Nem, ilyet nem írok.
Nem személyeskedtem, de ha te annak vetted, akkor valahol érzed a visszásságot!
Linkelsz valamit, amiről azt állítod te is mennyire jó.
Igaz nem csak itthon, de külföldön is már régen eltemették.
Természetesen tiszteljük a véleményedet, amíg azt alá tudod támasztani.
De egyelőre te vagy a második az évek alatt, de lehet 3. aki azon eszközöket keresi, amin 2GB rammal szerelt eszközön, 5-ös android legyen, és csak azért mert.
És amikor megkérdezzük ennek az okát, akkor még annyit sem vagy képes leírni, hogy igen, mert tetszik a gyári boot képernyője.
Mindegy hogy mit, csak valamit adj amiért próbálod azt sugallni az írásoddal, hogy egy 3.2-es androiddal szerelt eszköz rosszabb lehet.
Ennek a fórumnak nem az a célja, hogy vegyél olyan eszközt amin van 5.1 mert szép a beállítás menüje, hanem az, hogy segítsd a hozzászólásoddal mások bizonytalanságát, vagy építsd a közösséget.
Én megtettem, leírtam miért egy nagy fos az android 4.-től felfelé, és mely eszközök támogatottak jobban, és nem a te véleményedet fikáztam, te még is magadra vetted. -
törölt tag
válasz
tatararpad
üzenetére
De én tőled kérdeztem. Liferorce véleményét ismerem. De, ha neked hiányzik az 5.1, akkor biztos tudsz vmi ütős ficsőrt. Erre lennék kíváncsi.
-
törölt tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Sajnos, ez nem mindíg működik. Látod, hogy én is normális hangnemben tettem fel a kérdést, de válaszra se méltattál.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
Szoftevers támogatás?
5.1?
Szerinted az szoftveres támogatás, hogy felhányok valamit, majd felhányok egy nagyobb verziószámot?
A szoftveres támogatás ott kezdődik, hogy Zido x9, ahol havonta van firmware támogatás, és valóban odafigyelnek amit csinálnak.
Ahol van hardveres távkapcsos ki-be kapcsolás, szoftveres EXT támogatás, szoftveres smb, és még vagy ezer dolog.
Vagy töltsek le neked egy MXIII firmwaret, és mutassam meg, hogy az egyik mag inaktív?
Lehet, hogy még a net sebességek sincsenek beállítva rajta, nem hogy még smb meg kutyafüle.
Jah, hogy örülni kell egy 5.1-nek?
Minek?
Annak, hogy tele van hozzáférési jog problémával, vagy annak, hogy egy 2GB rammal szerelt kütyüre húznak egy minimum 3GB-ra tervezett oprendszert?
Vagy annak örüljek, hogy csillog-villog a beállítás menü?
Ne tréfálkozzunk már kérem...
Annak örülnék ha azt mondanák, itt van egy 3.2-es mag, csináljatok vele amit akartok...
Nah annak tudnék örülni, mert arra lenne támogatás.
Arról pedig egyenesen nem is írok, hogy TM.. az az STomato, vagy Tomatoból rengeteg megy el, és eddig 2db készüléket hoztak vissza belőle, de ott sem maga a készülékkel volt probléma.
Az egyik a távkapcsolós volt, a másik egy kijelzős probléma.
A tronsmartokból meg van az irodámban 3 nagy doboz hulladék, gyakorlatilag 50% feletti a meghibásodási rátával.
Szóval akinek tronsmartja van az tegye össze szépen a két kezét, és örüljön
Aki pedig nem hiszi, kérdezze meg satmen fórum társunkat, ő rendszeres látogatója az irodámnak
-
törölt tag
válasz
tatararpad
üzenetére
Miben tud többet az 5.1?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Zotac Magnus One barebone számítógép 1 év garanciával Foxpost az árban !!
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), a D.O-hoz eleve egy előfizu kell a kezdetek óta.