Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz #79335424 #6513 üzenetére

No offense, félre ne érts, de ez nagyon relatív, hogy mi a minőségi. Pl. már az S805-ös is minden gond nélkül lejátszik olyan anyagokat, amit olyan videókamerával vettem fel, amihez nem jó pl. egy class 8-as memóriakártya, mert túl lassú bele. Egy SSD-s kamera nyilván másik kávéház, de ezek a kis kütyük, amikről itt beszélünk, simán és szépen képesek megjeleníteni 30 Mb/s bitráta feletti fhd anyagokat is (az S812-es cpu-val biztosan, az S805-ösben most nem vagyok biztos, hogy próbáltam-e), ami nálam már bőven minőséginek számít (az az igazság, hogy a 10 környékiek is annak számítanak, mert nincs is olyan megjelenítőm és/vagy szemem, hogy észrevegyem a különbséget - talán ha egyfolytában 30+ Mb/s-os anyagokat néznék, akkor észrevenném a kicsivel gyengébb minőséget, de így nem).

Szóval mindketten leírtuk ezerszer, hogy ezek nem célhardverek és nem is lehet elvárni tőlük azt a minőséget, és most is azt mondom, hogy egy 40-60 ezres médiaplayernek szerintem szebb a képe, mint pl. az MXQ S805-ösnek, de lejátszani az utóbbi is lejátszik szinte minden fhd anyagot.

Új hozzászólás Aktív témák