Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
Szia!
Nem rossz ár, de az ÁFA miatt már nem annyira tuti vétel. Javaslom, hogy olyat nézz, ahol van EUs raktárkészlet. Itt látszanak a zászlókból, hogy melyiket lehet EU-ból rendelni. Rákattintasz az EUs zászlóra, és máris olyat rendelsz, és nincs se vám, se ÁFA.
Most sajnos éppen mindegyik Out Of Stock, de ha vársz pár napot, biztos lesz megint.
Én két hete pont innen rendeltem. 60 USD volt, plussz postaköltség és biztosítás, így összesen 65 USD-t fizettem. Egyik hét keddjén rendeltem, következő hét csütörtökén meg is jött, szóval már csak a szállítási idő miatt is jobb így rendelni.
A FW persze jó kérdés, jogos a felvetés, hogy valami noname gyártó terméke. Valószínűleg az, mivel hiába kerestem, nem találtam meg, hogy ki lenne az MXIII G eredeti gyártója. Tehát szerintem mindegyik MXiii G noname termék, ennél szerintem nincs olyan, hogy eredeti. Ja, és az enyém is sz@r volt elsőre, már a WiFi-t se lehetett beállítani, mivel megfagyott a Beállítások menüt. Viszont minden gond nélkül felment a Tronsmart MXIII Plus firmware-je, a legújabb Lollipop-os cucc, és azt kell mondanom, hogy egyelőre tökéletes. Minden megy, nem fagy, nincsen semmi extra kínai használhatatlan app, stb.Szóval összefoglalva. Nem rossz ár, de sokkal jobban jáérsz, ha EU-ból rendeled. Nincs ÁFA, gyorsabb szállítás. Ja, és szerintem rohadt jó kütyü.
-
interstate76
addikt
A kínai ketyerék a legritkább esetben működnek out of the box, azaz általában custom fw-t kell rájuk tenni (a dual bootos wintel w8-as az első kínai cuccom, ami nem sír fw-cseréért). Én a Geekbuyingról még nem rendeltem olyat, ami népszerű típus volt és ne lehetett volna rá találni, de kérdezz rá náluk vásárlás előtt, ha gondolod.
-
vlevi
nagyúr
"Ezt az fw dolgot nem értem "
Nem azzal van baj, hogy nem magyar, mert be lehet állítani a nyelvet.
Az a baj, hogy a gyári kínai fw tele szokott lenni használhatatlan vackokkal (kínai alkalmazásbolt, kínai alkalmazások, satöbbi), néha még google play store sincs (mert kínából ki vannak tiltva), és egyébként is marhára optimalizálatlan rajtuk a rendszer.
Ezért van szükség olyan emberekre, mint pl. Lifeforce, vagy a freaktabon lévő romolgató közösségre, akik rendberakják a rendszert, amennyire lehet.
Ha viszont egy olyan készüléket veszel, amit még senki sem látott, akkor arra nem lesz ún. custom fw.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest