- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
s_e_n_k_i #5868 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy ki mit forgalmaz és hogy más bolt mit árul. A francia autók topikjában sem hagynám szó nélkül, ha valaki mindenkit a saját vagy a munkáltatójának a Peugeot szalonjába/szervizébe szeretne beterelni, és itt sem. Én nem mondom, hogy egyet kell érteni ezzel az alapelvvel, azt viszont tartom, hogy nem fogok változtatni rajta és hogy óvodás dolog Lifeforce részéről pár hetente paffogósdit rendezni emiatt. Annyit ér el vele, hogy OFF-olunk. Ha ez a cél, akkor sikeres.
(#5872) Arolotifar Ez megint egy másik téma, ami egyébként terítéken volt már korábban. Szerintem az belefér, hogy egy Kínából rendelt eszköz csak akkor működik, ha custom romot teszel rá, aki onnan rendel, az tisztában kell legyen azzal, hogy mókolnia kell. Ellenben az, hogy egy ismert hazai webshopban olyan ketyeréket kapni, melyeknek az eladó jófejségén múlik a működőképességük, az szerintem abszolút nem pozitív. Ill. lásd az előző példát: Lifeforce jó fej sales-es, örülök neki. Ettől még ne használja reklámozásra a topikot.
(#5873) Somatom Egyetértek: nem kell mindenkinek segíteni, nem kell mártírkodni, pláne nem olyan témában, ami a fórumba tartozik. Ide kell terelni mindenkit, aztán vagy kap segítséget (a legtöbben szerintem kapnak), vagy nem.
-
Lifeforce
őstag
válasz
s_e_n_k_i #5868 üzenetére
Végre valaki megérti, hogy nincs itthon (de még euban is kevés) alternatíva.
Én lennék a legboldogabb, ha linkelhetném, hogy a Mediamarkban vedd meg.
(Az áfacsaló, raktár/bolt nélküli üzleteket hagyjuk, én csak zuggsm-nek hívom őket)Somatom:
Nem, mert igazad van, figyelnem kéne rá.
Csak néha én is besokallok, és van amikor elkerülhetetlen. -
Lifeforce
őstag
válasz
s_e_n_k_i #5818 üzenetére
Nem tudod felhasználni, portolni kell, ami nem kis munka.
Majdnem egész nap ezzel foglalkoztam, és még nincs kész.
Ezeknél a készülékeknél megéri, mert a launcher lehet egy könnyebb és gyorsabb verzió, de sajnos energiazabáló a jellemzőbb.
Milyen készülékbe szeretnéd beletenni? -
Lifeforce
őstag
válasz
s_e_n_k_i #5692 üzenetére
Tehát a lényeg, hogy mi az eredeti és a klón kínában.
Van egy OEM készülék amit megtervez Csuang Csang a Stomato cégnél, majd a többi gyártó követi a beépített hardverelemek tulajdonságát és típusát, valamint a rom/ram címeket, hogy a firmware kompatibilis legyen (gondolom némi kis pénzért cserébe).
Erre jön Jing Leng, aki rádöbben mennyire keresik ezt az OEM készüléket, de úgy gondolja ennél jóval nagyobbat is lehet vele szakítani.
Lemásolja a készülékházat, ráragasztja a nevet, ám de a processzoron kívül, majd az összes hardverelemet lecseréli olcsóbbra, vacakabbra.
Így aztán a Hynix helyett xijangjung ramok, a samsung emmc helyett cungaling mmc kerül bele, és a jó öreg stabil AP wifi modul helyett RTL kerül bele.
Tehát egy klónnál sem mindegy mennyit akartak spórolni, csak a wifi chippet cserélték le, vagy a többit is. -
interstate76
addikt
válasz
s_e_n_k_i #4969 üzenetére
"A Factory reset (recovery-ből) nem segített. Egyébként érdekességképpen, USB-s billentyűzetet használtam. A le/fel nyilak működtek, de nem tudtam kiválasztani semmi menüopciót, hiába ütögettem az Enter-t. Aztán rájöttem, hogy a távirányítóba kell elemet tenni, majd annak az OK gombja segítségével sikerült kiválasztani a megfelelő dolgot. Most azon gondolkodom, hogy akinek nincs/nem működik a távirányító, az hogy tudja ezt megoldani?"
Egérrel.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
s_e_n_k_i #4955 üzenetére
Na, sikerült.
1. A Factory reset (recovery-ből) nem segített. Egyébként érdekességképpen, USB-s billentyűzetet használtam. A le/fel nyilak működtek, de nem tudtam kiválasztani semmi menüopciót, hiába ütögettem az Enter-t. Aztán rájöttem, hogy a távirányítóba kell elemet tenni, majd annak az OK gombja segítségével sikerült kiválasztani a megfelelő dolgot. Most azon gondolkodom, hogy akinek nincs/nem működik a távirányító, az hogy tudja ezt megoldani?
2. Feltettem a legfrissebb Tronsmart MXIII Plus firmware-t (106L1) és azzal jónak tűnik, már nincs semmi force close.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest