Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA

veterán

válasz Lifeforce #1586 üzenetére

Nem értek egyet az első mondatoddal. Egy városi autó nem fagy le, nem áll le, nem is jár a motorja darabosan néha és nem kell újraindítani menet közben a gyári szoftverével sem, legalábbis nem tudok ilyenről. Ezeknél a kütyüknél meg sajnos ez is előfordul többeknél a gyári szoftverrel. A többi rendben van. Illetve én sosem szaroztam le a vasat. A gyári szoftverét már igen, mert azzal van a baj. Mert a gyártó összehányt valamit és azzal merte eladni a vasat.
    Nekem egyébként eszembe sem jutott, hogy a videó lejátszással, egy egyszerű avi-val gondjai lehetnek ezeknek a készülékeknek, miközben az mkv-kat hibátlanul játssza le!? Ugyan nem sokat, de néztem néhány filmet telefonon és táblagépen, de azoknál nem vettem észre ilyen kép megjelenítési problémát, persze más filmek voltak, ezek szerint pont elkerültem a problémásakat. A hang viszont sokkal jobb, mint a dedikált lejátszón volt (Popcorn A300). A kép minősége sem rosszabb, csak néha ugye darabos kissé. Ezen kívül nekem semmi bajom a Tronsmart S89-H-val.

Új hozzászólás Aktív témák