Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Lifeforce #1586 üzenetére
Nem értek egyet az első mondatoddal. Egy városi autó nem fagy le, nem áll le, nem is jár a motorja darabosan néha és nem kell újraindítani menet közben a gyári szoftverével sem, legalábbis nem tudok ilyenről. Ezeknél a kütyüknél meg sajnos ez is előfordul többeknél a gyári szoftverrel. A többi rendben van. Illetve én sosem szaroztam le a vasat. A gyári szoftverét már igen, mert azzal van a baj. Mert a gyártó összehányt valamit és azzal merte eladni a vasat.
Nekem egyébként eszembe sem jutott, hogy a videó lejátszással, egy egyszerű avi-val gondjai lehetnek ezeknek a készülékeknek, miközben az mkv-kat hibátlanul játssza le!? Ugyan nem sokat, de néztem néhány filmet telefonon és táblagépen, de azoknál nem vettem észre ilyen kép megjelenítési problémát, persze más filmek voltak, ezek szerint pont elkerültem a problémásakat. A hang viszont sokkal jobb, mint a dedikált lejátszón volt (Popcorn A300). A kép minősége sem rosszabb, csak néha ugye darabos kissé. Ezen kívül nekem semmi bajom a Tronsmart S89-H-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest