- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuf
senior tag
Hm sztem 1 évvel ezelötti kérdéseket válaszolgattok.
Amugy nekem kb ugyanigy szállt el 1700+os procim kivülröl semmi látszolag.
Szervizben mutatta srác az alját és ha pont ugy esik rá a fény akkor látszik nagyon picit a szürkülés az alján,amég az ember nem látott ilyet addig nem is tudja hogy az ugy nem jó.Mondjuk még mindig jobb ha igy hal meg a proci mintha összeolvadna az alaplappal -
Hát barátom ha a fenti szakik trükkjeit mind megcsináltad és semmi akkor biztos behalt a proci.Attól hogy nem úgy néz ki mintha felgyujtották volna még bőven lehet rossz!!!!
-
belo888
csendes tag
A probléma nálam is ugyen ez volt!
De nálam annyiban más a helyzet, hogy a gépem az asztalon szépen el van rendezve, és ház nélkül használom, mert a vízhűtés miatt macerás lenne, meg lista vagyok
De nálam amikor ezt csinálta, akkor a videókártya volt a hibás!
...Merthogy nálam nem házban van, elég egy jól sikerült tüsszentés, és elmozdul.
Szóval kivettem a v. kareszt, és újból beraktam, tökéletesen működött!
Próbáld meg, hátha nálad is ez lesz!
[Szerkesztve] -
Lunatic
aktív tag
a tbredekre NEM kell lesarkazásvédő. csak a palominókra.
Ha másik lapban sem indul a procc, akkor valszínűleg döglött. Gaarba vissza, ha már nem garis, akkor -
sasa133
tag
köszönöm az észrevételeket..
ATX-et kihúztam, visszadugtam,semmi. A gép indul, csak a proci nem..
Nincs lesarkazásvédő...
A speaker nem sípol...
Lehet, hogy ebből is kulcstartó lesz? -
Niquis
aktív tag
válasz
kaktusztea #11 üzenetére
Bizony...nemrég mikor vettem a tbredet, rápróbáltam a (valszeg thunderbird és palomino-hoz való)lesarkazásvédőt, és ollyan gyönyörűen összekötötte az smd-k lábait hogy inkább mellőztem a használatát.
-
Mag
senior tag
Én is jártam igy, a vége az lett hogy február óta a kocsi müszerfalát disziti egy XP2000+ proci, mit nem mondjak jól mutat : ))))
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kaktusztea #11 üzenetére
A lesarkazásvédők csak bajnak vannak
-
kaktusztea
tag
Hülyeségnek fog tűnni, de egy haveromnak 2 hete kb. ugyanilyen problémája volt. Mindent kipróbált és... a nemrég vásárolt lesarkazásvédő miatt nem indult!! Nem illeszkedett jól. Kihajította és azóta gond nélkül megy
-
hobizoli
nagyúr
A PCspeaker nem sipol vmi dallamot?
hobizoli -
sasa133
tag
a memória jó, de próbáltam 333-assal meg 400-assal is. A táp 300 W-os Mercury volt mindkét esetben. De az Asus lapban egy Barton 2.5-öt hajtott, nemhiszem,hogy a 2000+os XP kifogna rajta...
A monitor jó... -
L3zl13
nagyúr
Memória hiba is lehet.
-
Pari
csendes tag
lehet,hogy a monitor rossz!?!
vagy a vga kari...vagy a memcsi... -
Goose-T
veterán
De elôször próbáld meg azt, hogy kiveszel minden fölösleges kártyát, lehúzod a vinyókat, CD-cuccosokat, egy memót hagysz csak benne, kisütöd a CMOS-t és úgy próbálad elindítani. Ha bejön, akkor kezdôdhet a hibakeresés, egyenként raksz vissza mindent.
-
Goose-T
veterán
1. Hehe, így jár az, aki AMD-zik...
2. Szerintem próbáld ki egy másik lapban mindenféleképpen. Ha abban sem jó, akkor életbe lép az 1. pont. -
sasa133
tag
Üdv!
Adott egy AMD XP 2000+ Tbred magos proci . Semmi külső sérülése nincs, nincs lesarkazva, semmi, de mégsem megy. Egy Abit KD7-ben és egy nForce2-es Asus lapban próbáltam, de semmi. CMOS-clear, elem-kivétel, reset össze-vissza, mindennel próbálkoztam, semmi. A vinyó felpörög, az alaplap indul, de a proci nem csinál semmit, a monitor nem kapcsol be. Tehát a bootképernyőig nem jutok el.. Érintkezési gond lehet?? Tapasztalat, vélemény?
Légyszi segítsetek, mert már bakot ugrok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Delta Force (2024)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest