- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Jut eszembe a 332.21-nek van egy bugja inspector meg vsyncre ha fps limitert használsz... lehet azért nem ment nálad... [link]
1399587 - If user enables FPS Limiter in NVIDIA Inspector, V-SYNC does not work (by design. V-SYNC + FPS Limiter do not work well together)
(#1349) Malibutomi
Mifelénk (zöldországban) ami hűvösebb az jobban húzható,mert tudunk neki feszt adni ha nem megy,felétek ott vörösországban ez nem így van?75Cfok alapon,akkor kenjed neki a feszt...95Cfokon is járhat az a GPU,nincs azzal semmi gond az amd oda tervezte,én már cibálnám,hogy sikítva kapaszkodnak az a 290 az alaplapba...A kulturált hangnemet meg nem értem had idézzem magam még egyszer
"(#1335) Malibutomi
A tiédnek is lehet adni +200Mhz-et nem?Hiszen csak 70-75Cfokos...."Mond el légy szíves,mi kivetnivalót látsz te ebben ami a kulturált hangnemet sérti?Nem reagálod egy kicsit túl?
-
KAMELOT
titán
-
TTomax
félisten
Mert dinamikus vsyncet kell ráadni inspectorból,bár az sem az igazi...erre találták ki a gsyncet,aranyáron Nv only
(#1344) MrM94
Nyomtál mellé egy fps capot is 58fps-re?Persze játékban pedig vsync off...igy nekem egészen tűrhető...(#1342) MrM94
Az ukrán stúdió azt nyilatkozta,hogy felesleges pcre optimalizálni mert oda meg lehet venni a hardvert,no ezért kell óvatosan bánni az élsimítással... ez van,ilyen volt a 3 is,azt pedig előrendeltem... a 4et a kártya mellé adták,mert amúgy pénzt nem adtam volna érte soha,ezt én nem vagyok hajlandó támogatni semmilyen formában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest