- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Erre voltam kíváncsi, multiban is csak akkor van javulás gondolom, ha a procinak sok a dolga, pl. shanhai porfelhő. Igazából a lényeg továbbra is az, hogy csak CPU-limitált helyzetekben segít a mantle, egyébként minimális a gyorsulás. Nagyon kíváncsi leszek Thief alatt hogy muzsikál a mantle, ha ott sem lesz másként, akkor csalódott leszek kicsit a mantle-el kapcsolatban. Tudom beta driver, meg még új cucc, de akkor is.....
-
törölt tag
Én mértem frapsal win 7 alatt. És jobban ment mint a 290x win 8.1 alatt. Ilyen beállítás mellet futott mindkét kari a 780 ti classified alapon ment.
780 ti single első pálya végig.
2014-01-31 12:24:22 - bf4
Frames: 105767 - Time: 1089137ms - Avg: 97.111 - Min: 34 - Max: 207 itt alapórajelen ment a kari.Ezért mondom, hogy egy 1240MHz-n ketyegő 780 ti gyorsabb mint a 290x+mantle.
-
TTomax
félisten
CPU limit lehet 50%-os terhelésnél is...
(#1681) daneeeeee
Ezeket az értékeket hozom egy 64 szerón is,majd ott nézd meg hogy mit mutat az fx...mantle nélkül bajban lesz,erről szól ez az API,ezért csinálták,hogy ne legyen...(#1682) Neoteric
Ott a pont...(#1678) gbors
Az objektivitás hiánya sajnos... -
sg22
senior tag
Az egyik szerint nemer semmit a mantle, mert beta verzioban egy dx re optimalizalt jatekban (bf4) csak 10-90% os gyorsulast hozott, meg megszunteti a mikrolaggokat. A masik 300 ert venne vgat 150 helyett, a harmadik szerint meg az fx egy rakas szar, 8350 nullat nem er. Agyam eldobom ettol a topiktol, sztem nem irok ide tobbet
-
TTomax
félisten
Na ha nem tudsz olvasni akkor sajnálom... a kötözködésre nem vagyok vevő,alapvető dolgokban nem vagy tájékozott,szerinted nyílt a mantle és 30%-ot hozott a felső kategóriában... hát sajnos nem...volt alkalmam kipróbálni... 10%-ot se hozz egy 7990/3770K-n...
Részemről ennyi kímélj meg a további sárdobálástól,köszönöm!UI: 37 éves vagyok,remélem az útlevelemet nem kell a monitorhoz nyomnom,nem,nem a BF4 a világ,de csak egyenlőre ott elérhető a Mantle,mert a Star Swarban elég mesterséges körülmények vannak...
(#1657) miresz
Már megtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged