Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem az a lényeg, hány fok, hanem hogy minimális szögváltozás esetén is kismértékben elmásznak a színek. Mint írtam, van, akit ez zavar, van akit nem. (Valakinek az űrhajó jobb, valakinek a repülő.)
Amíg nem voltak elérhető áron az IPS monitorok, nekem is TN volt, egy drágább, jobb fajta, de hiába tudott belépő IPS szintű színeket, semmire nem mentem vele, mert a panel közepén stimmeltek a színek, a szélén már nem....
Itt amúgy nem 2-3X-os árú panelekről van szó, hanem hasonló árú, sima sRGB modellekről.(#8881) h1mpi: A szemeim nagyjából ott vannak, mint mindenki másnak, akivel eddig találkoztam. De akkor én is kérdeznék... Te sosem mozdulsz meg míg a gépnél ülsz? Vagy húzol át egy ablakot a képernyő egyik sarkából a másikra?
De igazából mindegy is, ha nem zavar a színtorzulás, akkor neked csak előnyöd lesz a TN-el... Gyorsabb és olcsóbb technológia, mint az IPS.(#8883) Keldor papa: Csak érzékeltetni tettem be. Én elhányom magam ettől a jelenségtől, nem tehetek róla. A notimban elviselem, úgyis főleg az asztali monitorról megy, de ha van választásom, akkor köszönöm, nem kérek belőle.
Főleg olyan dolgokra, amit gépen csinálni szoktam... Netezés (képekkel), képszerkesztés, filmek, játékok...
(#8884) gbors: Egyszerűen nem látom, mihez kellene a bufferelés. Meghajtod azt a nyamvadt pixelt egy feszültséglökettel, hogy hamarabb a helyére álljon. Ehhez nem kell buffer, eddig sem kellett.
Amúgy technikailag a G-syncben is van egy csúnyácska hiba, 144hz-nél megnő az input lagja, mivel plusz kommunikáció kell olyankor. Szóval papíron a FreeSync még bizonyos tekintetben jobb is.
(#8885) -Solt-: Nekem is pont ez volt a bajom a cikkel... Hogy a technológiát temeti az adott monitorok helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest