- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Aki az AMD-nél dolgozik az szerintem már látta a programokat. Ebből a szempontból az AMD-nek nyilván lehetőségük van arra, hogy a DX12-t hype-olják, hiszen tudják, hogy mi várható. Ugyanígy az NV-nek és az Intelnek lehetősége van arra, hogy annyira ne foglalkozzon a DX12-vel.
Az árak alakulásában az játszik főszerepet, hogy ma már csak feleannyi VGA kerül eladásra, mint négy éve. Azért ez elég komoly visszaesés, és folyamatosan csökken a kereslet. Amíg ez nem fordul meg, addig az árak csak növekedni fognak. Ezért lassultak le a fejlesztések is, mert ma már nem akkora a piac, hogy értelme legyen másfél évente a teljes termékskálát lecserélni.
-
Whysperer
addikt
Nem mondok magam ellen. Én most is állítom ,hogy 12-be tényleg erős kártya a Fury. Most az ,hogy belsős adatokkal nem spamolhatok teli egy fórumot msot mit tegyek.. Ha megkövezel akkor sem tudom most kifejteni. attól még nem vagyok fan boy mert kitartok pár dolog mellett és Én nem a guru3d és társai testekből indulok ki . Gondolom ,ha Te is olyan környezetben dolgozol vagy csinálod a dolgokat Téged is kötnek szabályok nem? I7-tel doglozom és NV-vel szóval fölösleges megint AMD fanboysággal jönnöd. Én szerintem is elrontotta amrketinget a AMD ,de szerintem inkább azzal ,hogy mikor jelent meg.
Remélem egálság alakul ki a 12-be ,hogy rendes árak legyenek Én csak ebbe bízom. Nem abba,hog yaz egyik erősebb a másik nem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest