Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Nagyobb az az olló már a képen lévőnél is :
Már a 20%-ot karcolja felülről az AMD, 20% alá beesve irreleváns szereplői lesznek a piacnak. Senki nem fejleszt egy 20% alatti piaci jelenlétű cég termékeire. A jelenlegi termékpalettájuk pedig sajnos tovább löki őket a nulla részesedés felé.Mobil dvga piacon totál versenyképtelenek, onnan mindenhonnan ki fognak kopni. Már a Kepler is jobban illett a notikba a fogyasztása miatt, a Maxwell meg maga lett a K.O.
Pár negyedév és elfogy a készpénzállományuk. Jelen pillanatban 2mrd usd alatt van a piaci értékük. Az NV jelenleg 6 szor többet ér, miközben fele annyi dolgozója van, mint az AMD-nek. Vagyis az 1 főre jutó értéke az NV-nek 10-12 szeres... azért ez valamit jelez...
-
keIdor
titán
A táblázatokat mondjuk én máshogy töltöttem volna ki a készítő helyében egyébként, mert én azt írtam volna oda, amitől változás volt és nem pont így "ellentétesen", így sokkal többet kell nézegetni feleslegesen. Szerintem a 780Ti-től egyébként, amit '13 Q4-ben adtak ki, meg akkoriban csökkentették le nagyon a sima 780-ak árát, egyik napról a másikra ilyen -40k volt itthon is. Gondolom '14 Q2-re ennyi ember váltott már GK100-ra, ami erősen el is verte a Hawaii-kat akkoriban szinte mindenhol. Egyébként a mai napig jól tartja szerintem magát a Kepler, tudom mert a mai napig használok én is 780Ti-t, csak nem itthon a saját gépemben van. GTA V-t úgy viszi, hogy öröm nézni. Mai napig jobban kéne Kepler, mint Hawaii.
-
Whysperer
addikt
pedig ot tmé gvoltak jó idők a 6xx meg a 7xxx meg a 5xxx/6xxx-4xx .. na mindegy. Figyi Tény az Tény akinek 970-980 és társai vannak nem érdemes váltani akinek 290x annak se nagyon.
például nekem 7870 OC-m van nekem érdeme svolna egy r9 390-re ,de még várok . Talán tényleg kihúzom a a köv NV és köv ATI-t és majd abból választok.
Max FULL HD ultra-High-ól leveszem normalra...... Most elég nagy változások vannak össze vissza.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest