Hirdetés
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Black_Sheep #6748 üzenetére
Ne legyél ilyen szűklátókörű. Ez csak hardver. Ez a gyártónak jó, hogy elad egy csomó (amúgy nem rossz) hardvert mocsok drágán. A játékosoknak szerintem sokkal jobb, amit az AMD csinál. Pl. a Mantle által elindított low-lewel irány, ahol sokkal nagyobb teljesítmény hozható ki ugyanazon hardverekből. Vagy pl. most a 970/980 Maxwell, ami DX11 alá állati jó, keveset fogyaszt és gyors, de a DX12 alatt erősen aggasztó a 256bites busz jelenléte. Jó azoknak, akik évente cserélik a kártyájukat? Talán. Jó általában azoknak, akik másra is költenék a pénzüket? Szerintem nem, mivel azok sokkal jobban járnának egy tartósabb kártyával. Ez a sokféle architektúra sem tűnik éppen egy jó iránynak a DX12 alacsonyszintű elérésének hajnalán. AMD oldalán a GCN architektúra megtartása és fejlesztése sokkal egységesebb, így a régebbi terméket vásárló is jobb támogatást kap, nem csúszik a háttérbe támogatás szempontjából egy egy-másfél éves kártya, mint az Nv-nél.
(#6749) gbors: Nem, nem ez a mottóm. "Maxwell will fail", esetleg ez.
Nekem az a véleményem, hogy a Maxwell a vásárlók megkopasztására jött létre, ez nem tetszik benne. Hogy a jövőbiztosságot véleményem szerint beáldozták némi extra profit és piaci előny (jobb fogyasztás/teljesítmény, olcsó gyárthatósággal) kedvéért.
A vásárlóknak nem csoda, hogy nem kellettek a 290-ek, amikor a csapból is az folyt, hogy a 970/980 gyorsabb, miközben milyen halk, és milyen keveset fogyaszt, és hátrány meg nuku. Így egyáltalán nem csodálom, hogy a témában kevésbé jártasak vették, mint a cukrot.
Amúgy: deal.
(#6750) Malibutomi: Én a Diablo3-al jártam így. Első két hétben kb. lehetetlen volt játszani vele, mert túl voltak terhelve a szerverek. A megvett játékom nem tudtam egyszál egyedül sem játszani. Remek volt. De ez ilyen, hátmég milyen jóság lehet a Cloud, ami 100X ennyire függ a szerverektől....
(#6751) imi123: Legalább egyikünk sem hazudtolja meg önmagát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest