Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nézd, ez egy proof of concept gép lett. Nyilvánvalóan demózási célból. Arra tökéletes. Ha megnézed a videót róla, ott is egy árva kukk nem esik a PC-ről, amire építették. [link]
Nem ez a lényege ennek a masinának. Szomorú számomra, hogy ennyire a sz*rrágás megy, ahelyett hogy kalapot emelnénk az AMD előtt, hogy egy ennyire újszerű, szuper kis koncepciógépet tett le az asztalra.
Ha engem kérdezel, 1000X inkább játszanék egy ilyen masinával 1-2 év múlva, magasról téve a processzorra benne, mint amiket az Nv vizionál a Cloud-jával, meg a mindenféle pajzsaival....
(#6722) Asbee: Mit olyan nehéz ezen megérteni? Ha AMD CPU ment volna bele, azon lehetne a magyarázkodás, hogy gyenge. Ha APU-t tesznek bele, hogy majd milyen jó lesz, akkor azon mehetne a magyarázkodás, hogy miért csak majd. Nem véletlen, hogy nem ezzel foglalkozott a koncepció. Beleraktak így valamit, ami a legbiztosabb, és még így is a sz*rrágás megy.

A másik topikban már kifejtettem Erdei88-nak, bizonyos Nv dolgokra miért húztam fel magam, és most miért röhögök csak ezeken az AMD elleni áskálódásokon. [link]
Ugyanezen topikban Szaby59-nek azt is kifejtettem, nekem mi nem tetszik a 300-as szériában. [link]
Továbbra is tartom, Pitcairn bár nem rossz GPU, harmadszorra gáz, mivel fontos funkciók hiányoznak belőle, és hogy a 390-esekből is kellett volna 4GB-os, kár volt a fogyasztás rovására erőltetni a 8GB-ot. Ezek valójában nem túl jól sikerült dolgok, amik nem tetszenek, szóval ha engem kérdezel, ahogy fogalmaztál, ezek kicsit el lettek cs*szve.
De ez a HDMI2-es dolog, meg most az Intel CPU a dual fiji alatt a Quantum projectben.... Vicc. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Mondjuk több értelme lett volna ha most csak bejelentik, jövőre pedig mondjuk egy Zen CPU-val és esetleg az új csúcskártyával demózzák.
Senki nem a technikai részt sérelmezi, hanem azt, hogy marketing szempontból a konkurens CPU használata baromság volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 11
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Assetto Corsa Rally
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő