- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem lesz kupakja.
(#6153) gbors: Ezt mondom egy ideje. Ezzel csak a saját felhasználóikat szívatják, mert az AMD-seknek csak annyit kell tenni, hogy x16-ra állítják a maximum faktort és jobban megy a HairWorks, mint GeForce-on valaha is fog. Ezért nettó hülyeség, amit csinálnak, hiszen a GeForce tulajdonosoknak az egyetlen lehetőség inaktiválni az effektet. Nekem a HairWorks aktiválása 45-ről 30 fps-re csökkenti a sebességet, de ha beállítom a 16x korlátot, akkor csak -2-4 fps-be kerül, és ugyanazt kapom. Nem velem szúrtak ki, hanem a saját felhasználóikkal. Én boldogan bekapcsolom és élvezem, mindenféle komoly teljesítményveszteség nélkül.
Bár én az Intel terveit nem tudom, de emlékszel az Ionra? Az Intel tudja, hogy nem számít ha valami jobb, ha nem tudod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest