- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem próbáljunk meg az objektív irányba visszakanyarodni, mert ebben a hsz-ben már megint óriásira vannak nagyítva az nVidia problémák

A 660Ti esetében már hallottam olyanról, akinek az unokatestvére már olvasott ilyen problémáról, de a gyakorlatban egyetlen tesztet nem láttam, ami kimutatta volna. Minden bizonnyal azért, mert a driver úgy reprezentálja a kártyát, hogy 1.5GB-nál többet ne nagyon akarjon senki beletölteni (erre konkrétan láttam videot). Én is azt gondoltam a koncepciót elolvasva, hogy ez gázos, de a gyakorlat nem igazolta.
A 970-nél pedig miért nem megoldás a driveres korlátozás? Teljesen korrekt 3.5GB-os kártyád lesz tőle
Az egy külön ügy, hogy az nVidia átb***ott mindenkit 0.5GB-tal, ezt egyénenként érdemes eldönteni, hogy lenyeli-e az áldozat - viszont ez nem műszaki kérdés. Semmi gond nincs ezzel a vágással műszakilag, ha ésszel van használva.(#5789) proci985: ja, kb. ennyi. A tisztességtelen piaci magatartást kimerítette a dolog, és egy szűk kört gyakorlatilag is megszívattak vele, de a többségnek ár/teljesítményben még mindig jó. Tanulságok értelemszerűen vannak

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi