- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem próbáljunk meg az objektív irányba visszakanyarodni, mert ebben a hsz-ben már megint óriásira vannak nagyítva az nVidia problémák
A 660Ti esetében már hallottam olyanról, akinek az unokatestvére már olvasott ilyen problémáról, de a gyakorlatban egyetlen tesztet nem láttam, ami kimutatta volna. Minden bizonnyal azért, mert a driver úgy reprezentálja a kártyát, hogy 1.5GB-nál többet ne nagyon akarjon senki beletölteni (erre konkrétan láttam videot). Én is azt gondoltam a koncepciót elolvasva, hogy ez gázos, de a gyakorlat nem igazolta.
A 970-nél pedig miért nem megoldás a driveres korlátozás? Teljesen korrekt 3.5GB-os kártyád lesz tőleAz egy külön ügy, hogy az nVidia átb***ott mindenkit 0.5GB-tal, ezt egyénenként érdemes eldönteni, hogy lenyeli-e az áldozat - viszont ez nem műszaki kérdés. Semmi gond nincs ezzel a vágással műszakilag, ha ésszel van használva.
(#5789) proci985: ja, kb. ennyi. A tisztességtelen piaci magatartást kimerítette a dolog, és egy szűk kört gyakorlatilag is megszívattak vele, de a többségnek ár/teljesítményben még mindig jó. Tanulságok értelemszerűen vannak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- War Thunder - MMO Combat Game
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest