Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz HSM #5790 üzenetére

Szerintem próbáljunk meg az objektív irányba visszakanyarodni, mert ebben a hsz-ben már megint óriásira vannak nagyítva az nVidia problémák :)

A 660Ti esetében már hallottam olyanról, akinek az unokatestvére már olvasott ilyen problémáról, de a gyakorlatban egyetlen tesztet nem láttam, ami kimutatta volna. Minden bizonnyal azért, mert a driver úgy reprezentálja a kártyát, hogy 1.5GB-nál többet ne nagyon akarjon senki beletölteni (erre konkrétan láttam videot). Én is azt gondoltam a koncepciót elolvasva, hogy ez gázos, de a gyakorlat nem igazolta.
    A 970-nél pedig miért nem megoldás a driveres korlátozás? Teljesen korrekt 3.5GB-os kártyád lesz tőle :) Az egy külön ügy, hogy az nVidia átb***ott mindenkit 0.5GB-tal, ezt egyénenként érdemes eldönteni, hogy lenyeli-e az áldozat - viszont ez nem műszaki kérdés. Semmi gond nincs ezzel a vágással műszakilag, ha ésszel van használva.

(#5789) proci985: ja, kb. ennyi. A tisztességtelen piaci magatartást kimerítette a dolog, és egy szűk kört gyakorlatilag is megszívattak vele, de a többségnek ár/teljesítményben még mindig jó. Tanulságok értelemszerűen vannak :)

Új hozzászólás Aktív témák