Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze hogy nem, ezt írtam én is, hogy egy cég bejelntése vagy minimális növekedése ehhez kevés, innen indultunk ki. Itt egy sokkal nagyobb gátló tényező van most a jegybank személyében.
+ igen az AI is.. Én is bizalmatlan lennék ezzel az AI lufi dologgal kapcsolatban mert ez egy bartellezés jelenleg aminek nincs kifutása,jrlrnlrg drnki nem fizet senkinek semmiért,( persze túlzással) de ezt már írtam egyszer régebben is, [link] Ez is biztos amúgy közrejátszik a dolgoban a jegybank mellett. De azt gondolom,ha általánosan jó lenne a részvénypiaci hangulat, akkor jobban fogadták volna az Nvidia rekord bevételeit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest