Új hozzászólás Aktív témák
-
Minek vered ezért a fejed a falba ?

Igen, látom sajnos, nagyobb baj van mint elsőre tűnik. Közben láttam róla jó pár videót, például ezt : [link] linkeltek másik topikban is, így van ahogy írod abszolút, instabil lesz a rendszer, hol a memóriával hol a feszültséggel egybekötve ráadásul most már egyre több hardveres és szoftverest környezetben előfordul.Busterftw: Szerintem akkora lemaradása van Intelnek a Ryzennel szemben hogy igazából miattam pakolhat bele újdonságokat ha közben ilyen magas fogyasztás és ilyen hibák társulnak mellé eszembe se jut rájuk nézni. Az AMD messze túlmutat most rajtuk minden téren. Ezek ráadásul azért nem kis hibák, AMD-t már szétkapták volna ezért, Intelt is jól seggbe kell rúgni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- MSI RTX 3060Ti Gaming X Trio
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest